Soulful Concepting 1:1

In 2 maanden een business concept wat helemaal bij jou past – vanuit flow, rust & focus

Stel je voor

Over 2 maanden heb jij helemaal jouw eigen business concept..

vanuit verbinding

Met jezelf. Met jouw dromen. Met de mensen die je graag wilt helpen door jouw concept. Verbinding is de start.

vanuit je kwaliteiten

Jij doet het altijd op jouw eigen unieke manier. Je werkt vanuit jouw kwaliteiten, zodat jij magnetisch wordt voor jouw klanten.

vanuit waarde

Waarde betekent dat je iets toevoegt aan het leven van een mensen. Een probleem oplost. Met een slim verdienmodel waarin jouw waardes centraal staan..

vanuit jouw purpose

Jouw business concept wat moeiteloos stroomt vanuit jouw purpose, zodat je er op alle vlakken voldoening uit haalt. Let's go for that!

Voor wie is het?

Het is voor ondernemers die echt stappen willen zetten om hun bedrijf nóg beter neer te zetten.

– Ondernemers die al 1 tot 3 jaar bezig zijn en die nu vanuit een helder business concept verder willen uitbouwen.

– Ondernemers die vooral 1 op 1 werken en willen toewerken naar een breder concept met andere producten of diensten

– Dromers die ooit wel een eigen bedrijf zouden willen, maar niet weten hoe en wanneer te starten

Over Hilde

Life is not about finding yourself, it is about creating yourself

Mijn naam is Hilde Eisma en ik houd ervan om soms een tikkie zweverige spirituele informatie om te zetten in down-to-earth producten en diensten die jij kunt inzetten om je meer vrij te voelen.

Naast dat ik mijn eigen bedrijf succesvol run bedacht ik aan de lopende band concepten en business namen voor anderen. Bizar he, hoe je jarenlang je eigen superpowers niet kunt zien? Het voelt voor mij ZO vanzelfsprekend, dat ik het gewoon gek vinden om er geld mee te verdienen. En dat gun ik jou ook! 

Met mijn jarenlange ervaring als HBO-docent, waarbij ik vanuit mijn design-based kijken meer dan 70 succesvolle concepten mede heb opgezet help ik je heel graag verder. Met mijn voorliefde voor esthethiek en toch Friese nuchterheid,  help ik jou een succesvol business concept neer te zetten wat helemaal bij jou past. 

Are you in?

MONDAY NL
Soulful Concepting

Hoe werkt het?

Soulful Concepting bestaat uit 4 (online) sessies waarbij je tussendoor opdrachten krijgt om steeds concreter naar jouw business concept toe te werken. 

01 Jouw verhaal

We starten met jouw verhaal en je boodschap. Door het Personal Succes Canvas in te vullen, krijg je inzichten in het verhaal wat jij wilt vertellen met jouw business concept. De start van alles.

02 Jouw Klanten & aanbod

Daarna maken we de vertaalslag naar jouw klanten en aanbod. Niet op een standaard manier, maar wel zodat het helemaal aansluit bij jouw verhaal. We kijken samen naar alle creative opties in jouw aanbod, zodat ze aansluiten bij jouw waardes.

03 Jouw Business Concept

We maken het geheel compleet in jouw business concept. Je hebt helder wat je verhaal is, wat je aanbod is en hoe je dit bij jouw klanten, jouw tribe, kunt verkopen. Het concept werken we in details samen uit; het krijgt een naam, een prijs, een doelgroep en een bijpassende strategie.

04 Let's go!

In de laatste afsluitende sessie kijken we waar de stappen die jij nog moet zetten om dit succesvol te kunnen lanceren. Waar vind je jouw doelgroep en hoe kun je ervoor zorgen dat jouw aanbod onweerstaanbaar wordt? Tot slot bespreken we de continuïteit van je business; welke strategische keuzes leiden naar lange termijn succes?

Wat zeggen anderen?

Let's meet!

Wil je kennismaken? Stuur gerust een berichtje. Je zit nog nergens aan vast. We plannen een Zoom call om te kijken of er een match is. Daarna plannen we de vervolg sessies in.

Na 1 sessie niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

© 2024 Exclusive interior. All Rights Reserved.