Life + Business design

online trainingen

Hey, wat leuk dat je er bent! Hier vind je alle online trainingen die je lekker in je eigen tempo kunt volgen. Of je nu behoefte hebt aan helderheid in wat je écht wilt of jouw eigen vision board wilt creeren: I’ve got you!

Speciaal voor (startende) ondernemers vind je hier ook de training Another Way: ondernemen op een manier die helemaal bij jou past. 

Ben je op zoek naar fysieke producten? Ga dan hieronder naar de shop!

Life is about 

finding yourself

+ creating yourself 

online trainingen

”  Hoe kom ik erachter wat ik echt wil? “

Dat is de vraag die centraal staat in het DESIGN.You programma.

DESIGN.You is een online programma wat je volledig in je eigen tempo kunt doorlopen. Het gaat door drie verschillende fases heen; define, design,do. Alle onderdelen voeg je samen in een geheel: jouw eigen Design.You-print, een helder overzicht met al jouw dromen, kwaliteiten, waardes en nog veel meer!

Een vision board is een visuele weergave van al jouw dromen, doelen en wensen voor dit jaar.

Het visualiseren van wat je wilt, is één van de meest impactvolle tools die je kunt gebruiken om te bereiken wat je wilt. In deze training leg ik je stap voor stap uit hoe jij een vision board kunt inzetten om jouw dromen en doelen te behalen. In dit deze vision board training vind je visualisaties, meditaties & andere oefeningen die je helpen om jouw eigen vision board te creëeren.

In deze training, speciaal voor ondernemers, creëer je jouw eigen business design.

Business design is het ontwerp van jouw bedrijf, waar jouw unieke verhaal moeiteloos overgaat in een aanbod helemaal passend bij wie jij bent.

Na deze training heb je helderheid over jouw aanbod, met veel verschillende formats en praktische tips hoe je jouw klanten meeneemt op reis, Met tips wat een aanbod nu écht succesvol maakt. 

Dit is mijn

style of teaching

Hey, I get it. Je wilt een beetje weten waar je aan toe bent.

Wat is nou precies jouw style of teaching, Hilde?

Nou, deze drie aspecten gelden sowieso voor elke training die ik aanbiedt, zo weet je een beetje wat je kunt verwachten. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! 

01

lekker praktisch

Ik hou niet van urenlange video’s waar je uiteindelijk niks mee kunt. Ik hou van lekker praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. Zo werk ik veel met formats die je kunt invullen, zodat er helderheid ontstaat

02

I am not your guru

Ik vind niks vervelender dan mensen die dan mensen die een i-know-it-all attitude hanteren in hun programma’s. Ja, natuurlijk krijg je mijn ervaring en expertise, maar het allerbelangrijkste is dat je gaat testen wat bij JOU past. 

03

vanuit zingeving + impact

De basis van alles wat ik doe heeft te maken met zingeving en impact. Of het nu een business training is of het maken van een vision board. Ik geloof echt dat je hier iets te doen hebt op deze wereld en hoe dichter je daarbij komt (wat het ook is voor jou), hoe gelukkiger je uiteindelijk zult zijn. It’s that simple. 

Meet Your teacher

hi nice to meet you

Mijn naam is Hilde en ik ben de founder van Monday. Maar ik ben ook schrijver. Teacher. Spreker. Moeder. Vriendin.

Inmiddels omarm ik al mijn rollen, maar dat is ook wel anders geweest. Ik kon me heel goed aanpassen aan mijn omgeving en vooral doen waarvan ik dacht dat anderen dat als succesvol zouden zien. Hard werken. Alle ballen in de lucht houden. Een carrière in de financiële dienstverlening. Elke vrijdag toe zijn aan weekend. Of aan vakantie. Ik had het gevoel dat er meer in zat. En niet ‘meer’ zoals de maatschappij dat van mij verwachtte, maar meer van míj. Van wie ik was. Met al mijn dromen. Kwaliteiten. Verlangens. 

Ik leerde over het leven volgens de seizoenen. Over meebewegen me wat is. Wat zich ook aandient. Om de inspiratie te halen uit de natuur. Over de natuurlijke balans van zaaien, groeien en weer loslaten. Ik koos voor mezelf. Voor mijn potentieel. Voor mijn manier. Voor een leven op basis van mijn belangrijkste waardes: vrijheid, creativiteit en verbinding.

En dat is precies wat ik jou ook wil leren, met praktische programma’s en inspirerende producten. Let’s go! 

Hilde Eisma | Monday_nl

meer weten over mijn reis als ondernemer?

luister dan deze podcasts

In de Monday Reconnect podcast heb ik het over alle thema’s op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Korte inspirerende afleveringen die je aan het denken zetten. Veel luister plezier!