ABOUT

Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben de founder van MONDAY. Ik geloof er in dat je elke dag een keuze kunt maken. Een keuze om jouw leven op jouw manier te leiden. Zelfs in een chaotisch of soms hectisch leven. Ik help vrouwen met een drukke agenda helpt om tijd voor zichzelf te maken.

Ik had een parttime baan in loondienst, een eigen bedrijf te runnen en een kind van 1 jaar. Ik had het gevoel constant aan mezelf voorbij te lopen en all over the place zijn.⁣ ⁣Vanaf toen besloot ik dat het anders moest. Ik had al eerder geëxperimenteerd met ochtend routines, maar ben toen pas echt het commitment met mezelf aangegaan. ⁣

Wat bleek? Ik voelde me rustiger, kon stress beter handelen en was een leuker mens & leukere moeder als ik voldoende tijd met mezelf doorbracht, door bijvoorbeeld te starten met meditatie en een ochtend ritueel. 

Kon het echt zo makkelijk zijn? ⁣ Ik besloot het uit te bouwen naar avond rituelen en maan rituelen. Inmiddels denk ik er niet meer over na en kijk ik echt uit naar mijn rituelen. Ik spring (meestal) 6:15 fluitend uit mijn bed en voel me overdag lichter en meer gefocust.

Wil je meer weten over hoe ik de MONDAY journal heb gecreëerd, waar ik tegenaan liep en wat mijn dromen zijn? Misschien vind je het dan leuk om dit artikel te lezen!

Finding yourself in everyday life

Ik geloof erin dat je gelukkiger bent in je leven als je meer focus aanbrengt op de dingen die jij belangrijk vindt. Hierbij vind ik 2 uitgangspunten belangrijk: DEFINE, bepaal wat écht belangrijk is en SLOW DOWN, zodat je de connectie met jezelf weer kan gaan voelen. Ik ben allergisch voor “blabla” en probeer het soms wat zweverige spiritualiteit om te zetten in waardevolle en down-to -earth producten en diensten.

Ik woon samen met mijn vriend in Zwolle en ben mama van Fos, parttime hbo-docent en fulltime vrijheidsgenieter. Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling, pure chocola, het creëren van mooie producten en het voldane gevoel na een yogales.

Luister je liever een podcast? In dit interview met Esmee Dohmen vertel ik je alles over mijn ochtend rituelen, geef ik praktische tips voor meer rust momentjes in je dag (ook als je in loondienst bent) en vertel ik je over hoe ik het creëren van mijn Monday journal heb aangepakt.