ABOUT

Hello, nice to meet you!

Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben ben de founder van Monday. Maar ik ben ook schrijver. Teacher. Spreker. Moeder.

Inmiddels omarm ik al mijn rollen, maar dat is ook wel anders geweest. Ik kon me heel goed aanpassen aan mijn omgeving en vooral doen waarvan ik dacht dat anderen dat als succesvol zouden zien.

Hard werken. Alle ballen in de lucht houden. Een carrière in de financiële dienstverlening. Elke vrijdag toe zijn aan weekend. Of aan vakantie. Ik had het gevoel dat er meer in zat. En niet ‘meer’ zoals de maatschappij dat van mij verwachtte, maar meer van míj. Van wie ik was. Met al mijn dromen. Kwaliteiten. Verlangens. 

Ik leerde over het leven volgens de seizoenen. Over meebewegen me wat is. Wat zich ook aandient. Om de inspiratie te halen uit de natuur. Over de natuurlijke balans van zaden, groeien en weer loslaten. Ik koos voor mezelf. Voor mijn potentieel. Voor mijn manier. Voor mijn waardes.

Ik hou van praktische tools die je op dagelijkse of wekelijkse basis kunt gebruiken, om meer verbinding met jezelf te creëren. Daarom heb ik mijn Monday Slow Down journal en kaartendeck gecreëerd, waar inmiddels duizenden van zijn verkocht. 

Wil je meer weten over hoe ik de MONDAY journal heb gecreëerd, waar ik tegenaan liep en wat mijn dromen zijn? Misschien vind je het dan leuk om dit artikel te lezen!

Soulful Ondernemen – business mentor 

Ik geloof in soulful ondernemen; ondernemen op een manier die bij jou past. Vanuit flow, eenvoud en kracht. Niets doen omdat het moet of hoort. Maar alleen ondernemen op een manier die helemaal aansluit bij jouw kwaliteiten, waardes en inspiratie. Ik help soulful ondernemers een aanbod te creëren waar hun hart van in de fik gaat staan, met een concrete vertaalslag naar de meest gestelde vraag; “Maar, hoe dan…?” Wil je weten of ik ook iets voor jou kan betekenen? Stuur me dan een mailtje op hello@mon-day.nl

On a personal note

Ik woon samen met mijn vriend in Zwolle, ben mama van onze peuter Fos en fulltime vrijheidsgenieter.
Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling, pure chocola, het creëren van mooie producten en het voldane gevoel na een yogales.

Luister je liever een podcast? In mijn Monday Reconnect Podcast #1 vertel ik je alles over mijn reis van loondienst naar ondernemerschap en geef ik je een aantal tips over hoe je dit het beste kunt doen.