Behind monday

hey, nice to meet you!

Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben de founder van Monday. Maar ik ben ook schrijver. Teacher. Spreker. Moeder. Vriendin.

Inmiddels omarm ik al mijn rollen, maar dat is ook wel anders geweest. Ik kon me heel goed aanpassen aan mijn omgeving en vooral doen waarvan ik dacht dat anderen dat als succesvol zouden zien. Hard werken. Alle ballen in de lucht houden. Een carrière in de financiële dienstverlening. Elke vrijdag toe zijn aan weekend. Of aan vakantie. Ik had het gevoel dat er meer in zat. En niet ‘meer’ zoals de maatschappij dat van mij verwachtte, maar meer van míj. Van wie ik was. Met al mijn dromen. Kwaliteiten. Verlangens. 

Ik leerde over het leven volgens de seizoenen. Over meebewegen me wat is. Wat zich ook aandient. Om de inspiratie te halen uit de natuur. Over de natuurlijke balans van zaaien, groeien en weer loslaten. Ik koos voor mezelf. Voor mijn potentieel. Voor mijn manier. Voor een leven op basis van mijn belangrijkste waardes: vrijheid, creativiteit en verbinding.

Lead a life of your own design, on your own terms. Not one that others or the environment have scripted for you

meer over mijn why

slow down to speed up

Ik hou van praktische tools die je op dagelijkse of wekelijkse basis kunt gebruiken, om meer verbinding met jezelf te creëren. Vanuit die verbinding, stilte en rust kun je pas luisteren naar wat je écht nodig hebt. Daarom heb ik mijn journal, kaartendeck en boek Bloom met heel veel liefde gecreëerd. Vanuit hier kun je stap voor stap een leven creëren wat helemaal bij jou past. Want dat is uiteindelijk waar je écht de voldoening gaat vinden.

SheRadiates-Bloom-24
MockUp_2_2022

A Few Facts

Verkocht meer dan 2000 Slow Down producten

Hielp meer dan 60 ondernemers aan een ijzersterk business design

Verslond zeker meer dan 300 gemberthee (met sinaasappel) in dit proces

HILDE-163

01

Dit zijn mijn lievelings

Mijn liefdes. Creativiteit. Yoga. Zon. Patat. Moijto. Kickboksen. Strand. Lachen. 

02

Hier kan ik echt niet tegen

Saaiheid. Knarsetanden. Harde geluiden. Vlakheid. Ongelijkheid.

03

Guilty Pleasures

Patat met mayonaise. En Harry Potter. Hoop ooit naar Zweinstein te mogen gaan (of lesgeven)

04

Mijn grootste dromen

Een jaar met mijn gezin op Bali of in Kaapstad wonen, veelgevraagd public speaker zijn, een moestuin in leven houden, New York beststelling author (a girl someone can dream, right?)

Ik help jou met

Concept ontwikkeling

Business design

Helderheid in jouw aanbod

Creëren van passief inkomen

Ontwikkelen & lanceren van (fysiek) product

werk met mij aan jouw business design

Als business mentor help ik je graag een business + aanbod te creëren wat helemaal past bij jouw verhaal, vanuit jouw unieke waardes. Ik geloof in een ijzersterk business design, wat ervoor zorgt dat jij jouw business helemaal op je eigen manier kunt runnen.

Ik denk graag met je mee als business mentor, of je nu startende ondernemer bent of al even bezig bent. Verwacht een flinke dosis creativiteit, helderheid en eerlijkheid. Met een vleugje humor. Je kunt zowel 1:1 met mij werken als in groepen.

Wil je eerst even (online) kennismaken? Leuk! Stuur me dan hier een berichtje.