Behind monday

hey, nice to meet you!

Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben de founder van Monday. Maar ik ben ook schrijver. Teacher. Spreker. (tweeling)Moeder. Vriendin.

Inmiddels omarm ik al mijn rollen, maar dat is ook wel anders geweest. Ik kon me heel goed aanpassen aan mijn omgeving en vooral doen waarvan ik dacht dat anderen dat als succesvol zouden zien. Hard werken. Alle ballen in de lucht houden. Een carrière in de financiële dienstverlening. Elke vrijdag toe zijn aan weekend. Of aan vakantie. Ik had het gevoel dat er meer in zat. En niet ‘meer’ zoals de maatschappij dat van mij verwachtte, maar meer van míj. Van wie ik was. Met al mijn dromen. Kwaliteiten. Verlangens. 

Het was een proces van constant opnieuw kiezen. Twee keer met tranen in mijn ogen ontslag ingediend, omdat ik echt voelde dat er meer in zat. Ik wilde leven naar mijn waardes:  vrijheid, creativiteit en verbinding.

Nu help ik anderen ook hun leven vorm te geven op hun belangrijke waardes. Niet als mindset coach, maar wel als cheerleader, business mentor, leerexpert en vooral het creëren van helderheid, omdat jij stiekem van binnen best wel weet wat je te doen hebt. Ik help je dat naar boven te krijgen en je aan te moedigen om er echt voor te gaan.

Want dat is de plek waar je vrijheid, energie en voldoening vindt. 

 

Lead a life of your own design, on your own terms. Not one that others or the environment have scripted for you

meer over mijn why

slow down to speed up

Ik hou van praktische tools die je op dagelijkse of wekelijkse basis kunt gebruiken, om meer verbinding met jezelf te creëren. Vanuit die verbinding, stilte en rust kun je pas luisteren naar wat je écht nodig hebt. 

Daarom heb ik mijn journal, kaartendeck en boek Bloom met heel veel liefde gecreëerd. Vanuit hier kun je stap voor stap een leven creëren wat helemaal bij jou past. Want dat is uiteindelijk waar je écht de voldoening gaat vinden.

SheRadiates-Bloom-24
MockUp_2_2022

A Few Facts

Verkocht meer dan 3000 Slow Down producten

Hielp meer dan 100 ondernemers aan een ijzersterk business design

Verslond zeker meer dan 300 gemberthee (met sinaasappel) in dit proces

01

Dit zijn mijn lievelings

Mijn liefdes. Creativiteit. Yoga. Zon. Patat. Moijto. Kickboksen. Strand. Lachen. 

02

Hier kan ik echt niet tegen

Saaiheid. Knarsetanden. Harde geluiden. Vlakheid. Ongelijkheid.

03

Guilty Pleasures

Patat met mayonaise. En Harry Potter. Hoop ooit naar Zweinstein te mogen gaan (of lesgeven)

04

Mijn grootste dromen

Een jaar met mijn gezin op Bali of in Kaapstad wonen, veelgevraagd public speaker zijn, een moestuin in leven houden, New York beststelling author (a girl someone can dream, right?)

boek mij als spreker en ontvang

een flinke dosis energie, inzicht en inspiratie