ABOUT

Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben de founder van MONDAY. Ik geloof er in dat je elke dag een keuze kunt maken. Een keuze om jouw leven op jouw manier te leiden. Zelfs in een chaotisch of soms hectisch leven. Ik help vrouwen met een drukke agenda helpt om tijd voor zichzelf te maken.

Finding yourself in everyday life

Ik geloof erin dat je gelukkiger bent in je leven als je meer focus aanbrengt op de dingen die jij belangrijk vindt. Hierbij vind ik 2 uitgangspunten belangrijk: DEFINE, bepaal wat écht belangrijk is en SLOW DOWN, zodat je de connectie met jezelf weer kan gaan voelen. Ik ben allergisch voor “blabla” en probeer het soms wat zweverige spiritualiteit om te zetten in waardevolle en down-to -earth producten en diensten.

Ik woon samen met mijn vriend in Zwolle en ben mama van Fos, parttime hbo-docent en fulltime vrijheidsgenieter. Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling, pure chocola, het creëren van mooie producten en het voldane gevoel na een yogales.

Wil je meer weten over hoe ik de MONDAY journal heb gecreeerd, waar ik tegenaan liep en wat mijn dromen zijn? Misschien vind je het dan leuk om dit artikel te lezen!