fbpx

ABOUT

Life is not about finding yourself, it is about creating yourself. 

Een beetje cliché, maar tegelijk zó waar. Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben de founder van Monday. Ik geloof er namelijk in dat je elke dag een keuze kunt maken. Een keuze kunt maken om jouw leven op jouw manier te leiden. Ik geloof erin dat je gelukkiger bent in je leven als je meer focus aanbrengt op de dingen die jij belangrijk vind.

Ondernemen is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid en creativiteit. Na het runnen van 2 bedrijven op het gebied van loopbaancoaching en yoga, die ik altijd uitvoerde naast mijn baan als docent Ondernemerschap bij NHL Stenden Hogeschool, is het nu tijd voor the next level. Met Monday wil ik zoveel mogelijk vrouwen inspireren om meer focus aan te brengen om écht te ontdekken wat je wilt. 

Dit doe ik onder andere door de Monday Journal, die ik zelf heb gecreërd op basis van jaren journal-ervaring. Ik gebruikte verschillende journals en betaalde soms zelfs $ 30,- verzendkosten om een journal uit Amerika te bestellen. Toch miste er overal iets óf zat er juist veel irrelevante informatie in. Nadat ik zelf net moeder was geworden en het idee had alle ballen in de lucht te moeten houden, was dat het moment voor mij om zelf de journal te creëren. Wil je meer weten over de journal? Klik dan hier! 

Welke onderwerpen kan ik verwachten bij MONDAY? 


MONDAY gaat voor mij over persoonlijke ontwikkeling. Op basis van zes thema’s; focus, values, vision, inspiration, lifestyle & mindset wil ik je inspireren om persoonlijke groei te realiseren. 

Ik ben ervan overtuigd dat deze zes factoren de bouwstenen zijn van een gelukkig leven. Alle blogs, video’s, events & (online) programma’s zullen rondom deze zes thema’s zijn.

Daarnaast werken er inspirerende gastbloggers mee aan deze onderwerpen! Lijkt het je ook leuk om mee te werken aan één of meerdere van deze thema’s? Dan kun je me altijd een berichtje sturen via hello@mon-day.nl