ABOUT

Hello, nice to meet you!

Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben de founder van MONDAY. Ik geloof er in dat je elke dag een keuze kunt maken. Een keuze om jouw leven op jouw manier te leiden. Zelfs in een chaotisch of soms hectisch leven. Ik help vrouwen met een drukke agenda helpt om tijd voor zichzelf te maken. Ik hou van praktische tools die je op dagelijkse of wekelijkse basis kunt gebruiken, om meer verbinding met jezelf te creëren. 

Wil je meer weten over hoe ik de MONDAY journal heb gecreëerd, waar ik tegenaan liep en wat mijn dromen zijn? Misschien vind je het dan leuk om dit artikel te lezen!

Finding yourself in everyday life

Ik geloof erin dat je gelukkiger bent in je leven als je meer focus aanbrengt op de dingen die jij belangrijk vindt. Hierbij vind ik 2 uitgangspunten belangrijk: DEFINE, bepaal wat écht belangrijk is en SLOW DOWN, zodat je de connectie met jezelf weer kan gaan voelen. Ik ben allergisch voor “blabla” en probeer het soms wat zweverige spiritualiteit om te zetten in waardevolle en down-to -earth producten en diensten.

Soulful Ondernemen

Ik geloof in soulful ondernemen; ondernemen op een manier die bij jou past. Vanuit flow, eenvoud en kracht. Niets doen omdat het moet of hoort. Maar alleen ondernemen op een manier die helemaal aansluit bij jouw kwaliteiten, waardes en inspiratie. Ik help soulful ondernemers een aanbod te creëren waar hun hart van in de fik gaat staan, met een concrete vertaalslag naar de meest gestelde vraag; “Maar, hoe dan…?” 

On a personal note

Ik woon samen met mijn vriend in Zwolle en ben mama van Fos, parttime hbo-docent en fulltime vrijheidsgenieter.
Ik ben dol op persoonlijke ontwikkeling, pure chocola, het creëren van mooie producten en het voldane gevoel na een yogales.

Luister je liever een podcast? In mijn Monday Reconnect Podcast #1 vertel ik je alles over mijn reis van loondienst naar ondernemerschap en geef ik je een aantal tips over hoe je dit het beste kunt doen.