BLOOM EVENT 2024

boek mij als spreker over

De regie pakken over je leven én business, zodat je authentieke keuzes kunt maken die echt bij jóu passen

” hilde haar talk heeft me echt aan het denken gezet en de praktische tips neem ik mee in mijn dagelijkse leven ! “

boek mij als spreker

Het liefst pas ik (een deel van) mijn verhaal aan op jouw doel. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Of je nu een spreker zoekt voor jouw event of een inspirerende (online of offline) workshop voor jouw event of team: we vinden een manier die goed aansluit bij jouw wensen en doelen. Ik vind het een mooie uitdaging om te kijken hoe we samen dit doel kunnen behalen: zodat jouw klanten of medewerkers zich kunnen laten inspireren.

Hier vind je een aantal voorbeelden van onderwerpen waar ik niet mee kan stoppen om over te vertellen. Dit zijn mijn lievelings, maar ik breid ze graag uit dus kom maar op met je vraag! 

Ik kan mijn talks en workshops zowel in het Nederlands, Engels als Fries geven 😉

01

the importance of slowing down 

Dit adem ik. We leven in een wereld die maar doorgaat. De hele dag door sta je ‘aan’. Maar hóe belangrijk is slowing down eigenlijk? En hoe pas je dat toe in je dagelijkse leven? Deze is ook heel goed in te zetten als workshop voor je hele team. Nuchter, inspirerend en met praktische tips. 

02

authentiek ondernemen

Ik vind spreken over business ook fantastisch. Want ik zie zo vaak dat het anders kan. Slimmer werken, niet harder werken. Ondernemen betekent niet per definitie 60 uur per week werken. Het kan echt anders. Op jouw voorwaarden. Op basis van jouw waardes. En dat begint met een passend business design. Ik vertel je er graag meer over!

03

Slowing down to speed up

Deze combinatie vind ik fantastisch. Want uiteindelijk is slowing down de eerste stap. Daarna moet je daar ook iets mee gaan dóen. Mag ik je iets vertellen over authentiek leven en hoe je dat echt doet? Dit is mijn no-more-bullshit-talk en vooral een pleidooi over waarom je lekker jezelf zou moeten zijn, als individu én ondernemer. 

talks & workshops

Succes stories

JE201980

Workshop: cyclisch leven

Bij de opening van yogastudio Zenmeesters verzorgde ik een workshop over de kracht van Cyclisch Leven – heerlijk inspirerend én praktisch.  – Wauw Hilde, ik lees hier al tijden over maar nu snap ik het écht! 

Scherm­afbeelding 2023-10-22 om 14.45.30

Talk – durf te falen!

Een pleidoor om meer te falen – want waarom doen we dat eigenlijk niet? Waar zijn we zo bang voor? In deze 5 minuten talk nodigde ik je uit veel meer te experimenteren. – Wat een powerhouse ben jij! Ik ga zeker veel meer gewoon proberen, wat een heerlijke insteek.

BLOOM EVENT 2024

TALK – SLOW DOWN TO SPEED UP

Bij het Bloom event mocht ik een talk geven voor een volle zaal over het belang van rust nemen in je business, zodat je weer authentieke keuzes kunt maken.–  Wat een tof verhaal, ik hing echt aan je lippen. Ik ga echt mee aan de slag wat succes voor mij betekent’ 

Meet yOur speaker

Storytime

Mijn verhaal (en mijn WHY) gaat over het pakken van regie over je leven en je business. Ik geloof niet in controle, maar wel in regie. Kijken naar wat wél kan. Zodat je ultiem jouw eigen creatiekracht kunt inzetten. Ik geloof dat je altijd eerst te vertragen hebt, om daarna te kunnen versnellen. Dat is de enige manier om succesvol te worden, omdat je dan pas echt authentieke keuzes maakt. 

Altijd volgens deze drie stappen: Define, Design. Do. Je hebt eerst te bepalen wat belangrijk voor je is, daarna heb je daar een slim plan of ontwerp voor te maken om dat vervolgens uit te voeren. Simpel, maar krachtig.

Ik leef mijn belangrijkste waardes: vrijheid, creativiteit en verbinding en bouwde mijn bedrijf op deze waardes. Ik verkocht duizenden Slow Down producten, stond in verschillende magazines en gaf mijn eigen boeken uit. Ik gaf tientallen talks, sessies en workshops. Met 6,5 jaar ervaring in het HBO en master in Imagineering houd ik van de dynamiek van groepen en hou ik van acteren met wat er in het moment gebeurt. Daarnaast heb ik al honderden ondernemers geholpen met het creëren van hun eigen business design. 

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

BLOOM EVENT 2024
BLOOM EVENT 2024

SUMMARY

WHY- regie pakken over je leven & business + authenticiteit + zonder vertragen geen versnellen

HOW – creatief, scherp, licht, simpel, krachtig, inhoudelijk, met humor, praktisch

WHAT – talks, presentaties, workshops online + offline

Get in Touch

Wil je meer weten?

Ik maak graag een passende offerte voor je op maat, zodra ik weet wat jouw wensen en doelen zijn. 
Ik denk heel graag met je mee.