Vanaf € 30,- gratis verzending in NL

boek mij als spreker en ontvang

een flinke dosis energie, inzicht en inspiratie

” hilde haar talk heeft me echt aan het denken gezet en de praktische tips neem ik mee in mijn dagelijkse leven ! “

boek mij als spreker

Het liefst pas ik (een deel van) mijn verhaal aan op jouw doel. Zo komen we samen tot het beste resultaat. Of je nu een spreker zoekt voor jouw event of een inspirerende (online of offline) workshop: we vinden een manier die goed aansluit bij jouw wensen en doelen. Ik vind het een mooie uitdaging om te kijken hoe we samen dit doel kunnen behalen: zodat jouw klanten of medewerkers zich kunnen laten inspireren.

Hier vind je een aantal voorbeelden van onderwerpen waar ik niet mee kan stoppen om over te vertellen. Dit zijn mijn lievelings, maar ik breid ze graag uit dus kom maar op met je vraag! 

Ik kan mijn talks en workshops zowel in het Nederlands, Engels als Fries uitvoeren 😉

01

the importance of slowing down 

Dit adem ik. We leven in een wereld die maar doorgaat. De hele dag door sta je ‘aan’. Maar hóe belangrijk is slowing down eigenlijk? En hoe pas je dat toe in je dagelijkse leven? Deze is ook heel goed in te zetten als workshop voor je hele team, bijvoorbeeld als VrijMiMo (vrijdagmiddagmoment). 

02

The art of business design

Ik vind spreken over business ook fantastisch. Want ik zie zo vaak dat het anders kan. Slimmer werken, niet harder werken. Ondernemen betekent niet per definitie 60 uur per week werken. Het kan echt anders. Op jouw voorwaarden. Op basis van jouw waardes. En dat begint met een passend business design. Ik vertel je er graag meer over!

03

Slowing down to speed up

Deze combinatie vind ik fantastisch. Want uiteindelijk is slowing down de eerste stap. Daarna moet je daar ook iets mee gaan dóen. Mag ik je iets vertellen over authentiek leven en hoe je dat echt doet? Dit is mijn no-more-bullshit-talk en vooral een pleidooi over waarom je lekker jezelf zou moeten zijn.

talks & workshops

Succes stories

JE201980

Workshop: cyclisch leven

Bij de opening van yogastudio Zenmeesters verzorgde ik een workshop over de kracht van Cyclisch Leven – heerlijk inspirerend én praktisch. 

 

– Wauw Hilde, ik lees hier al tijden over maar nu snap ik het écht! 

Scherm­afbeelding 2023-10-22 om 14.45.30

Talk – durf te falen!

Een pleidoor om meer te falen – want waarom doen we dat eigenlijk niet? Waar zijn we zo bang voor? In deze 5 minuten talk nodigde ik je uit veel meer te experimenteren.

– Wat een powerhouse ben jij! Ik ga zeker veel meer gewoon proberen, wat een heerlijke insteek.

IMG_3094

Workshop -vision board

Bij Hashtag Workmode verzorgde ik een workshop Vision Boarding. Ik hou van creatieve workshops mét kaders, met genoeg ruimte voor jouw team om te verbinden met zichzelf en elkaar. 

 

– Ohh, ik wilde dit al zo graag een keer doen en nu heb ik gewoon mijn eigen Vision Board – super inspirerend!

Meet yOur speaker

hey, ik ben Hilde

Mijn naam is Hilde Eisma en ik ben de founder van Monday. Maar ik ben ook schrijver. Teacher. Spreker. Moeder. Vriendin.

Inmiddels omarm ik al mijn rollen, maar dat is ook wel anders geweest. Ik kon me heel goed aanpassen aan mijn omgeving en vooral doen waarvan ik dacht dat anderen dat als succesvol zouden zien. Hard werken. Alle ballen in de lucht houden. Een carrière in de financiële dienstverlening. Elke vrijdag toe zijn aan weekend. Of aan vakantie. Ik had het gevoel dat er meer in zat. En niet ‘meer’ zoals de maatschappij dat van mij verwachtte, maar meer van míj. Van wie ik was. Met al mijn dromen. Kwaliteiten. Verlangens. 

Ik leerde over het leven volgens de seizoenen. Over meebewegen me wat is. Wat zich ook aandient. Om de inspiratie te halen uit de natuur. Over de natuurlijke balans van zaaien, groeien en weer loslaten. Ik koos voor mezelf. Voor mijn potentieel. Voor mijn manier. Voor een leven op basis van mijn belangrijkste waardes: vrijheid, creativiteit en verbinding.

Zo bouwde ik mijn bedrijf op deze waardes. Ik verkocht duizenden Slow Down producten, stond in verschillende magazines en gaf mijn eigen boek uit. Daarnaast heb ik al honderden ondernemers geholpen met het creëren van hun eigen business design. 

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

8417d76d-58cc-4130-8a00-8af90c160bec
f2cbd400-561c-4da2-9b33-c3abd11ae4a0

Dit typeert mij

humor + lichtheid- geen zware talks van mij – maar wél diepgaand

altijd praktisch toepasbaar – geen vage woo-woo waar je niks mee kunt

over onderwerpen die er écht toe doen – let’s talk about what matters

Get in Touch

Wil je meer weten?

Ik maak graag een passende offerte voor je op maat, zodra ik weet wat jouw wensen en doelen zijn. 
Ik denk heel graag met je mee.