Design.You

Ontdek deze zomer wat jij écht wilt en creëer meer vrijheid

Stel je voor dat je precies weet wie je bent.. Waar je goed in bent. Wat je superpowers a.ka. talenten zijn. Helder hebt waar je naar toe beweegt, wat je grootste (en kleinere) dromen zijn. Wat je diepste verlangens zijn.

Zou je dan nog een beetje aanrommelen? Of zou je door elke dag bewegen vanuit deze basis? Zou je stap voor stap toewerken aan een leven op basis van jouw waardes en definitie van succes? Vanuit simplicity. Omdat je pas in actie kunt komen, als je volledige helderheid hebt zodat de mist en twijfel in je hoofd optrekt. 

En dat is precies waar Design.You. over gaat:

7 puzzelstukjes. 7 video’s. 7 opdrachten.

Elke opdracht vult een deel van de puzzel. Na 7 onderdelen heb je jouw unieke Design.You-print gecreëerd. 

Stel je eens dat je vanuit deze basis gaat leven. Je wordt (bijna) elke dag vol energie wakker, omdat je oprecht zin hebt om aan de dag te beginnen. Je dagen vullen zich met datgene waar je hart vol van is. Je maakt oprecht impact op anderen, benut je talenten volop en het voelt heerlijk easy. En alhoewel er natuurlijk nog genoeg uitdagingen zijn, zie je dit gevoel van diepe voldoening als je in de spiegel kijkt. En als je dan ‘s middags thuis komt, stort je niet op de bank voor Netflix maar heb je zelfs nog energie over voor een yogales of een gesprek met je partner (Whattt?)

En het beste hieraan is, dat het simpeler was dan je dacht.  

Want heel eerlijk, is dat niet het ultieme gevoel van vrijheid? Als je zou kunnen leven zoals je écht bent, zonder je steeds aan te passen naar wat anderen daarvan vinden?

Echte vrijheid = moeiteloos jezelf kunnen zijn.

Want één ding weet ik wel zeker: als jij echt vanuit je essentie gaat leven, ervaar je niet alleen meer ontspanning, plezier en energie, je inspireert ook anderen om hetzelfde te doen. 

En dat ripple-effect is precies wat de wereld nu nodig heeft.

En het goede nieuws is: deze zomer doen we het samen! 

timeline:

Start 21 juni – de dag van de zomer – alleen deze editie met 2 live sessies!

type:

Online course met video’s & audio’s + digitaal werkboek + design.you-print formats – in je eigen tempo 

resultaat:

Jouw eigen Design.You-print met jouw kwaliteiten, waardes en dromen en meer in één overzicht. Helder en compleet.

 

Al zoveel mensen deden mee 🫶🏼
0

A beautiful life is one lived in such a way
that you can clearly connect the dots between three things:
who you are, what you believe, what you are doing.

Dit is voor jou als je 

Op een punt staat in je leven waarin je denkt: wat wil ik nou écht?

op een niet-zweverige maar wel betekenisvolle manier aan de slag wilt 

het liefst werkt met heldere inspirerende opdrachten die bijdragen aan een totaal

let’s explore your essence

Het is tijd om te kiezen.

Want daar begint het mee. Het maken van een keuze om deze reis te maken. Te ontdekken wat er eigenlijk allemaal al is

Want heel eerlijk. Je hoeft geen ingewikkelde trucjes te doen. Je hoeft alleen maar naar boven te brengen wat er van binnen al borrelt. Klinkt simpel, toch? Maar ook een beetje zweverig, I know. 

Daarom heb ik de Conscious Creation Method ontwikkeld: Define. Design. Do. Die methode werkt van binnen naar buiten. Want het begint bij jou. En vanuit jou kun je dan stap voor stap naar buiten werken en in actie komen. Want daarmee ga je uiteindelijk het verschil maken. 

Praktisch. Stap voor stap. Inspirerend. Verhelderend. Simpel. 

And yet, very, very powerful

Dit programma is voor jou als je het gevoel hebt op een kruispunt te staan en klaar bent om vanaf nu echt voor jezelf te kiezen.

Let me guide you.

01

Define

Het begint met de 7 onderdelen van de puzzel op te pakken: talenten, waardes, desired feelings, impact, drive, dromen en definitie van succes. Per onderdeel heb je een video + concrete opdracht. Inspirerend, simpel en verhelderend. 

02

design

Tijd om het ontwerp te maken en alle puzzelstukjes samen te brengen in de Design.You-print.. Vanuit rust, zodat er geen overwhelm onstaat maar juist focus. In het design wil je rekening houden met jouw natuurlijke flow, je hoeft niet altijd te knallen. Je creërt vanuit selflove en self worth, zodat je echt gaat staan voor jouw unieke kracht. Want daar zit je power.

03

do

Time to show up and do the work. Welke kleine en grote stappen zijn er nodig om het ook echt te gaan doén? Hier zit het verschil tussen dromers en doeners. Moet het direct perfect? Absoluut niet. Maar het is wel belangrijk dat je in de actie-stand komt. Hier leer je hoe je dat aanpakt. 

Meet yOur teacher

hey, ik ben hilde!

Ondernemer. (Course) Creator. Teacher. Spreker. (Tweeling)moeder. Auteur.

Inmiddels omarm ik al mijn rollen, maar dat is ook wel anders geweest. Ik kon me heel goed aanpassen aan mijn  omgeving en vooral doen waarvan ik dacht dat anderen dat als succesvol zouden zien. Hard werken. Alle ballen in de lucht houden. Een carrière in de financiële dienstverlening. Elke vrijdag toe zijn aan weekend. Of aan vakantie. Ik had het gevoel dat er meer in zat. En niet ‘meer’ zoals de maatschappij dat van mij verwachtte, maar meer van míj. Van wie ik was. Met al mijn dromen. Kwaliteiten. Verlangens. 

Totdat ik een keuze maakte voor mezelf. Voor mezelf. Voor een leven op basis van mijn belangrijkste waardes: vrijheid, creativiteit en verbinding. En dat gun ik jou ook enorm, want voor mij is dat de basis van gelukkig kunnen zijn. Mijn bedrijf stelt me in staat om 3 dagen te werken en veel tijd (echt aanwezig) met mijn kids door te brengen. De financiële, tijd en persoonlijke vrijheid die voel in mijn leven is ongekend en daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. 

Ik ben afgestudeerd in Design Thinking en heb 6,5 jaar gewerkt als docent en onderwijsontwikkelaar in het HBO. En dat design-perspectief neem ik mee in al mijn programma’s. Ik geloof niet in quick-fixes en ben allergisch voor valse beloftes en het beloven van gouden bergen. Ik geloof wél in praktische formats, concrete tips en een flinke dosis inspiratie, zodat je het uiteindelijk zelf kunt doen.

Let’s Design.You!

Nine & Melle

Gezien in

Design.You is het programma voor jou als je het gevoel hebt op een kruispunt te staan en deze zomer klaar bent om echt voor jezelf te kiezen, zonder daarbij een lang en ingewikkeld traject te volgen.

Simpel. Krachtig. Verhelderend.

Let me give you the steps

Inclusief deze bonsusen

21 juni – deep dive in wat je écht wilt

6 september – activation workshop

Waarde € 199

Human design masterclass over wat vanuit daar echt bij je past

Waarde € 79

Na dit programma weet je precies wat echt belangrijk voor je is 

Waarde onbetaalbaar

my lovely clients

reviews

Hilde - Monday

Nee, zeker niet! Maar let op: dit programma kan er wel voor zorgen dat je wilt gaan ondernemen omdat je er achter komt dat dit het meest passend is bij je waardes en dromen. Dus dan ben je gewaarschuwd 😉

Zolang het programma bestaat. Met andere woorden: forever 

Heb je de ENVISION masterclass al bekeken? Daar leg ik nog meer uit voor wie dit programma geschikt is. 

Yes, deze ronde wel!

Op vrijdag 21 juni om 10:00 uur doen we eerst een deep dive in wat je écht wilt. Daarna ga je in je eigen tijd het programma door. Op vrijdag 6 september geef ik een Goalsetting Workshop, zodat je full focus in september kunt starten. 

Je kunt vanuit het programma wel altijd 1:1 deep dives met mij inplannen, als je jouw plannen wilt omzetten in concrete acties, maar dat is zeker niet nodig om alles uit dit programma te halen.

Als het programma je binnen 3 dagen nadat je toegang hebt gekregen niet bevalt, krijg je gewoon je geld terug. Geen addertjes. 

one more question

Are you ready?

Het lijkt me te gek om je te verwelkomen in Design.You. 

Twijfel je nog? 

Hiernaast vind je een aantal opties die je kunnen helpen om de keuze te maken.

Would love to hear from you!

Liefs,

Hilde