Nice to meet you

How you can work with me

Ben je op zoek naar een sparringspartner in jouw business? Iemand die met je meekijkt waar voor jouw kansen liggen en vooral praktisch hoe je dat dan het beste kunt aanpakken?

I’m your women.

Op deze pagina lees je waar ik jou mee kan helpen, welke trainingen ik daarvoor heb ontwikkeld en hoe je 1:1 met mij kunt werken.

My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style.

Maya Angelou

Dit is mijn

style of teaching

Hey, I get it. Je wilt een beetje weten waar je aan toe bent.

Wat is nou precies jouw style of teaching, Hilde?

Nou, deze drie aspecten gelden sowieso voor elke training die ik aanbiedt, zo weet je een beetje wat je kunt verwachten. 

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! 

01

lekker praktisch

Ik hou niet van urenlange video’s waar je uiteindelijk niks mee kunt. Ik hou van lekker praktisch en direct toepasbaar in de praktijk. Zo werk ik veel met formats die je kunt invullen, zodat er helderheid ontstaat

02

I am not your guru

Ik vind niks vervelender dan mensen die dan mensen die een i-know-it-all attitude hanteren in hun programma’s. Ja, natuurlijk krijg je mijn ervaring en expertise, maar het allerbelangrijkste is dat je gaat testen wat bij JOU past. 

03

vanuit zingeving + impact

De basis van alles wat ik doe heeft te maken met zingeving en impact. Of het nu een business training is of het maken van een vision board. Ik geloof echt dat je hier iets te doen hebt op deze wereld en hoe dichter je daarbij komt (wat het ook is voor jou), hoe gelukkiger je uiteindelijk zult zijn. It’s that simple. 

Business Boost Sessie

Heb je een concrete vraag in je business waar je graag over wilt sparren? Dan is de Business Boost echt iets voor jou. Je vraag mag gaan over alles: aanbod, strategie, sales, verhaal, ‘hoe doe jij dit..’. ❔

Mijn agenda staat elke maand open voor 2 Business Boost sessies! 😍

Hoe werkt het?

Een week voor de sessie stuur je mij jouw vraag, deze bereid ik voor en tijdens de sessie van 90 minuten duiken we samen in jouw vraagstuk, zodat je met praktische tips én inspiratie verder kunt 🔥

Ik kijk er naar uit je te spreken! 🤍

€ 195,- excl. btw. 

We plannen samen een datum die bij jou past. Kan zowel op locatie (Zwolle) als online. 

Ik help jou met

Concept ontwikkeling

Business design

Helderheid in jouw aanbod

Creëren van passief inkomen

Ontwikkelen & lanceren van (fysiek) product

samen aan de slag

Als business mentor help ik je graag een business + aanbod te creëren wat helemaal past bij jouw verhaal, vanuit jouw unieke waardes. Ik geloof in een ijzersterk business design, wat ervoor zorgt dat jij jouw business helemaal op je eigen manier kunt runnen.

Ik denk graag met je mee als business mentor, of je nu startende ondernemer bent of al even bezig bent. Verwacht een flinke dosis creativiteit, helderheid en eerlijkheid. Met een vleugje humor. Je kunt zowel 1:1 met mij werken als in groepen.

Wil je eerst even (online) kennismaken? Leuk! Stuur me dan hier een berichtje.

Liever zelf aan de slag?

”  Hoe kom ik erachter wat ik echt wil? “

Dat is de vraag die centraal staat in het DESIGN.You programma.

DESIGN.You is een online programma wat je volledig in je eigen tempo kunt doorlopen. Het gaat door drie verschillende fases heen; define, design,do. Alle onderdelen voeg je samen in een geheel: jouw eigen Design.You-print, een helder overzicht met al jouw dromen, kwaliteiten, waardes en nog veel meer!

Een vision board is een visuele weergave van al jouw dromen, doelen en wensen voor dit jaar.

Het visualiseren van wat je wilt, is één van de meest impactvolle tools die je kunt gebruiken om te bereiken wat je wilt. In deze training leg ik je stap voor stap uit hoe jij een vision board kunt inzetten om jouw dromen en doelen te behalen. In dit deze vision board training vind je visualisaties, meditaties & andere oefeningen die je helpen om jouw eigen vision board te creëeren.

Zet jouw expertise en verhaal om in een waardevol (online) programma. 

De training gaat door vijf verschillende modules waarbij je stap voor stap jouw eigen waardevolle (online) programma creëert én lanceren op een manier die bij jou past. Verwacht veel concrete frameworks, tutorials en tips. 

Een programma in je aanbod zorgt voor meer impact en meer vrijheid, dus is voor (bijna) elke ondernemer waardevol. 

 

Meet Your teacher

hi nice to meet you

Mijn naam is Hilde en ik ben de founder van Monday. Maar ik ben ook schrijver. Teacher. Ondernemer. Course Creator. Spreker. (tweeling)Moeder. Vriendin.

En nog zoveel meer. Toch voelt mijn business licht & vrij. Terwijl ik echt wel veel verschillende dingen doe. Maar er zit een heel logisch, kloppend en waardevol aanbod achter gebaseerd op mijn belangrijkste waardes: vrijheid, creativiteit en verbinding.

Met mijn jarenlange ervaring als HBO-docent en onderwijsontwikkelaar en master in Imagineering, weet ik als geen ander hoe je écht resultaat behaalt.

Ik geloof niet in quick-fixes en ben allergisch voor valse beloftes en het beloven van gouden bergen. Ik geloof wél in praktische formats, concrete tips en een flinke dosis inspiratie, zodat je het uiteindelijk zelf kunt doen.

Join the club!

Hilde - Monday

meer weten over mijn reis als ondernemer?

luister dan deze podcasts

In de Monday Moments podcast heb ik het over alle thema’s op het gebied van persoonlijke + business ontwikkeling. Korte inspirerende afleveringen die je aan het denken zetten en je uitdagen om het nog meer op je eigen manier te doen.

Hiernaast vind je een aantal opties die je kunt luisteren, maar kies vooral wat bij jou past.