Koop hier jouw earlybird kaartje voor € 199,-

RECONNECT - start 14 juni

In 3 weken van leven op de automatische piloot naar een bewuster leven op jouw voorwaardes vanuit rust, focus & vrijheid 💥

hey, ik heb iets tofs voor je

Netflix for the soul

Een programma met veel inspirerende video’s, heldere oefeningen en mooie meditaties. In dit programma leer ik je alles over hoe je vanuit rust & focus jouw leven creëert.

Momenteel worden we misschien wel een beetje gedwongen tot het nemen van rust. Toch kan dit ook een supermooie tijd zijn om te investeren om bewuster te leven. Met meer aandacht. Meer tijd voor jezelf. Meer rust. 

Je kunt altijd een keuze maken om jouw leven op jouw manier te leven. Niet vanuit gejaagdheid, maar vanuit rust. Niet vanuit alle-ballen-in-de-lucht, maar vanuit slow down. Niet vanuit all-over-the-place, maar vanuit focus. 

Ben jij er klaar voor?

Herken je het volgende?

" Wauw, wat een verhelderend programma! "

Even terug gaan naar de basis en van daaruit weer verder bouwen. Deze onderdelen zijn eigenlijk zo belangrijk en krachtig en ik ben ontzettend dankbaar dat ik het programma heb mogen volgen! Het heeft mij weer een nieuwe kijk op mijn leven gegeven, in de meest positieve zin!

- Evelien

Want wat nou als je...

Je gaat aan de slag met concrete oefeningen door (opnieuw) te bepalen wat belangrijk voor je is. We gaan aan de slag met het bepalen van je waardes, desired feelings en rolmodellen. Allemaal als doel om te bepalen: Wat wil je nou écht?

Meer controle over je leven en tegelijk ook leren hoe je die controle compleet kunt loslaten. Het gevoel weer de regie te hebben over hoe jij je wilt voelen, los van alle externe prikkels

Je weet en ervaart welke manier van meditatie het beste bij jou past (ja, er zijn meerdere manieren en geen one size fits all). Je leert vanuit een tevreden gevoel jouw dag begint en afsluit, door jouw op maat gemaakte ochtend- en avondritueel. 

Ik leer je alles over hoe je meer cyclisch kunt leven op basis van het ritme van de natuur, de seizoenen en de fases van de maan. Super fijn om even een stapje terug te doen. 

`

" ik re-connect weer met mezelf "

Dit programma heeft ervoor gezorgd dat ik weer re-connect met mezelf. Wat wil ik, waarom wil ik dit en hoe zorg ik voor focus en balans? Dit is een blijvend proces, dus je moet ook echt aan de slag wat niet ophoudt na het programma. Het is alle moeite, tijd en zeker ook de prijs meer dan waard, want het levert je zoveel op!

- Astrid

reconnect start 14 juni

Less mindless hustle, more mindful magic

In 3 stappen gaan we het RECONNECT programma door. We beginnen met DEFINE; opnieuw een helder beeld krijgen van wat voor jou belangrijk is. Vervolgens gaan de slag met SLOW DOWN; hoe je meer cyclisch jouw leven kunt indelen en tot slot gaan we naar CONNECT; hoe behoud je de connectie met jezelf in het alledaagse leven?

 

 

 

.

In deze video leg ik het RECONNECT programma uit. Liever alleen tekst? Scroll dan verder!

Hoe ziet het programma eruit?

01

70

Module 1

DEFINE

Eigenlijk gaat DEFINE over energie; Waar word je blij van? Hoe wil je je voelen? Wat vind je belangrijk? Wat wil je loslaten? DEFINE gaat over reflectie en opnieuw naar jezelf kijken. Ik leer je hoe je kwaliteit boven kwantiteit kiest en hoe dat opnieuw rust & focus oplevert.

 • Mindset
 • Bepalen van je waardes –
 • Desired feelings
 • Kwaliteiten & talenten
 • Eliminate – practical
 • Eliminate – mindset – Wat houdt je tegen?
 • Vision Board Package (alleen bij orders t/m 1 juni!)
 • Conscious Goalsetting

02

71

Module 2

SLOW DOWN

Het belangrijkste bij Slow Down is bewust een stapje terug doen. We willen altijd beter & meer, waardoor we onze natuurlijke flow blokkeren. De natuur heeft nooit haast. Ik leer hoe je het ritme van de maan & de seizoenen kunt gebruiken om zelf meer rust te vinden. 

 • Body, mind & soul
 • Meditaties 
  • Ochtend meditatie
  • Avond meditatie
  • Wandel meditatie
  • Tussendoor meditatie
 • Leven met de maan
 • Leven met de seizoenen
 • Gratis Flow & Energy Tracker bijhouden van je weken

03

72

Module 3

CONNECT

Connect gaat over overgave. Het is een combinatie van mindset en praktische tools die je helpen de connectie met jezelf in het dagelijkse leven te creëren.  Als je leert alles te accepteren zoals het is én het commitment te hebben om acties te zetten waar je wél invloed op hebt, brengt dat je de meeste rust & vrijheid.

 • Life Design
 • Wet van aantrekking
 • Affirmaties
 • Selfcare & Rituals
 • Moon rituals
 • Morning ritual
 • Avond ritueel

" het is de investering meer dan waard "

Het is een prachtig, compleet programma, waarin je door Hilde meegenomen wordt in verschillende waardevolle opdrachten. Het is een programma waarin je zelf die elementen kan kiezen die bruikbaar zijn en goed passen bij waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling. Hilde biedt geen one-size-fits-all, maar laat je kennismaken met allerlei tools en inzichten, vertaald naar praktische activiteiten en opdrachten die makkelijk in te passen zijn in je agenda. De kracht van Hilde en van dit programma is wat mij betreft de combinatie tussen visualisaties en meditaties (zonder dat het enorm zweverig wordt) en de hands-om opdrachten. Het programma heeft bij mij al direct geresulteerd in meer rust en ontspanning en tegelijkertijd enorme focus, en drive in mijn dagelijkse bezigheden. Het is de investering meer dan waard!

- Aline

Bonus - wat krijg je extra?

Bonus 2

Gratis meditaties & visualisaties

In het programma ontvang je verschillende meditaties die je ook kunt blijven gebruiken:
- Ochtend meditatie
- Avond meditatie
- Wandel meditatie
- Tussendoor meditatie
- Jouw beste jezelf visualiatie

Bonus 3

Gratis 3 live sessies

Tijdens de live sessies gaan we extra aan de slag met de thema's, is er een ruimte om vragen te stellen en van elkaar te leren. De sessies worden opgenomen en kun je terug kijken. Deze sessies zijn alleen voor het Together en Private package

Bonus 4

Gratis Energy & Flow tracker

Bij het programma ontvang je de gratis Energy & Flow tracker, waarbij je inzichtelijk voor jezelf maakt wanneer jou FLOW momenten en wanneer jouw NO-GO momenten zijn. Super verhelderend!

Meer over mij

Mijn naam is Hilde Eisma en ik houd ervan om soms een tikkie zweverige spirituele informatie om te zetten in down-to-earth stappen die jij kunt inzetten om je meer vrij te voelen. Met mijn jarenlange ervaring als HBO-docent, mijn voorliefde voor estethiek en mijn Friese nuchterheid, help ik graag dit fantastische programma door zodat jij ook jouw leven op jouw voorwaarden kunt gaan leven. 

12

jaar meditatie ervaring

Sinds ik op mijn 19e begon met meditatie en persoonlijke ontwikkeling, werd mijn leven meer zinvol, relaxter en gelukkiger

500+

vrouwen geholpen

Binnen mijn bedrijf MONDAY hebben meer dan 500 vrouwen mijn diensten of producten afgenomen.

9

beoordeling
vorige editie

Gemiddelde beoordeling van de vorige editie RECONNECT met 11 deelnemers

start 14 juni

RECONNECT - ben jij er bij?

Dit complete programma helpt jou de connectie met jezelf (terug) te vinden. Via de stappen Define, Slow Down & Connect werk je aan wat je wilt, wie je bent en hoe je meer rust in je leven kunt aanbrengen. Ik leer je alle tools die je nodig hebt om je leven op jouw voorwaardes te leven, vanuit rust, focus & vrijheid. 

Je doet al mee vanaf € 99,-

Have it your (own) way;

€ 99,-

All by myself

- Toegang tot online RECONNECT programma met meer dan 20 video's & werkboek - Zonder community & live sessies.

€ 199,-

Together

- Toegang tot online RECONNECT programma met meer dan 20 video's & werkboek - 2 live sessies die terug te kijken zijn - Community via Facebook & live sessies

€ 349,-

Private

Toegang tot online RECONNECT programma met meer dan 20 video's & werkboek - 2 live sessies Community via Facebook & live sessies - + 2 extra live coaching sessies

" Het programma reikt tools aan waar je direct mee aan de slag kunt "

 Reconnect is een ontzettend waardevol programma met heel veel informatie en inspirerende opdrachten die je aan het denken zetten. Het programma reikt tools aan waarmee direct aan de slag kunt en waaruit je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past. Het was ook erg waardevol om contact te hebben met de andere deelnemers en ervaringen uit te wisselen en geïnspireerd te worden.

- Ylona

Ik twijfel nog een beetje. Hoe weet ik of het iets voor mij is?

Dat kun je alleen zelf bepalen 😉 Maar als je diep van binnen voelt dat wel graag wat bewuster zou willen leven; doe dan mee! Ons hoofd heeft vaak genoeg gedachtes waarom we niet mee zouden doen, maar maak deze keuze op je gevoel. Kom je er niet uit? Stuur me gerust een berichtje, dan denk ik graag met je mee. 

Ik wil heel graag mee doen, maar kan ik ook gespreid betalen?

Ja als je wilt, kun je in maximaal 2 termijnen betalen. Stuur me dan even een berichtje via hello@mon-day.nl

Ik heb wel vaker een online programma gevolgd, maar daar heb ik niet zoveel uitgehaald.
 

In het RECONNECT programma kijk je niet alleen maar een paar video’s. Je gaat ook ECHT aan de slag met concrete oefeningen. Ik geloof namelijk in het nemen van “inspired action” om er meer te leven vanuit focus & rust.