RECONNECT

Ontdek jouw Purpose Print - en leef het leven wat je wilt door te zijn wie je bent

Hey jij,

Ja, jij, ja! Waarschijnlijk heb je helemaal geen tijd om dit echt te lezen, doe je het even snel tussendoor want je bent alweer ergens anders nodig. Op één of andere manier ben je een beetje in de ratrace beland, ook al doe je nog zo je best om regelmatig iets met yoga of meditatie te doen.

Maar het voelt vlak. Je stelt jezelf regelmatig de vragen:

Wie ben ik nou eigenlijk?
Wat wil ik écht?
Is dit nou alles?

Drie vragen die heel soms voorbijflitsen, vaak op onhandige momenten zodat je niet echt de tijd hebt om erover na te denken. Sowieso wil je wel wat minder nadenken, want dat vind je toch een potje vermoeiend.

5/5

Reconnect heeft mij inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind (mijn waardes) en van daaruit is het gemakkelijker voor me geworden om keuzes te maken (waar geef ik wel en waar geen aandacht aan). Waar mijn gedachtes vaak al snel de overhand kunnen nemen, heeft het programma mij balans gebracht in body, mind en soul en luister ik vaker naar mijn intuïtie. Verrassend wat dat kan brengen! De open insteek van Hilde werkt inspirerend en er is genoeg ruimte voor eigen invulling. Een aanrader als je op zoek bent naar meer focus en verbinding met jezelf!

— Eva

Het regende kwartjes

“ Het klinkt wel alsof jouw life events echt op het gebied van werk en purpose zitten” zei iemand tegen mij in een online call die we hadden.

En ineens regende het kwartjes. De afgelopen jaren heb ik flink wat keuzes gemaakt, (goedbetaalde) banen opgezegd (“Hallo Hilde, je doet je werk goed, maar je hebt wat te veel ideeën”) en mijn eigen bedrijf gestart in een constante zoektocht naar “Is dit het nou”.

Daarnaast heb ik flink wat tools geprobeerd zoals hypnose, ademwerk, coaching, boeken lezen etc. En toen pas viel het kwartje; alles wat ik doe, doe ik zodat ik zelf meer mijn eigen purpose kan leven en anderen kan leren hoe ze dat ook kunnen doen.

En eigenlijk vind ik purpose een woord wat heel beklemmend kan werken. Alsof er een geheime missie is, die niemand anders weet. Alsof er één ding is, terwijl de meeste mensen juist een combinatie van verschillende dingen hebben.

Alleen zijn er wel een aantal stappen die helpen om er achter te komen wat écht belangrijk voor je is en hoe je dat meer kunt leven.

Hey maar Hilde, hoe kom ik er dan achter wat ik wil?

Een vraag die ik al jaren hoor. Eerst bij studenten, waar ik 6,5 jaar als docent op het HBO heb gewerkt en daarna bij mijn klanten die ik help in mijn business: ontzettend getalenteerde vrouwen met een eigen (startend) bedrijf die door de bomen het bos niet meer zien.

Zo zonde.

Daarom besloot ik dit programma te maken, om jou te helpen met verschillende tools ook een leven te creëren vanuit jouw purpose.

Ik ga je wel alvast een reality check geven:

Sommige hebben na dit programma een openbaring en weten PRECIES wat ze te doen hebben. Bij anderen duurt het langer. En dat is oké. Eén ding waar ik wel heilig in geloof:

Action creates clarity

Dus je moet het vooral gaan DOEN. Want heel vaak weten we diep van binnen wel wat we écht willen doen, maar zijn het onze eigen stemmetjes (of die van mensen in onze omgeving) die ervoor zorgen dat het nog niet doen. Maar WAT je dan moet gaat doen, dat ga ik je leren. Zodat je niet als kip zonder kop vanalles gaat uitproberen, want dat leidt alsnog tot niets.

Daarnaast werk ik met body, mind én soul zodat het een fijne mix is van weten, ervaren en voelen. Want uiteindelijk gaat het daarom; “gewoon” een fijn leven leiden waarin je kunt genieten en voldoening ervaart in wat je doet.

 

MONDAY NL

Hoe werkt het?

Reconnect is een online programma wat je volledig in je eigen tempo kunt doorlopen. Het gaat door drie verschillende fases heen; mind-reading, soul-searching & embodiment. Alle drie onderdelen voeg je samen in een geheel; Jouw eigen Purpose Print!

01 Mind-reading

De eerste stap begint bij je mind. Want wat weet je eigenlijk over jezelf? Wat vertel je jezelf? Je bepaalt wat succes echt voor jou betekent, kijkt opnieuw naar je kwaliteiten & talenten en gaat aan de slag met jouw dromen en doelen Ook kijk je waar je jezelf tegenhoudt en welke overtuigingen je hierin mag loslaten.

02 Soul-searching

De volgende stap gaat een laagje dieper: Want wat wil je echt? En waarom? Soul-searching gaat over het bepalen van je waardes, verlangens en zoveel meer. Daarnaast zoomen we in op purpose: Wat is het en hoe kun daar stap voor stap naar toe werken?

03 Embodiment

Je lichaam is zo wijs en geeft zoveel signalen. Positieve triggers wat je écht joy geeft, maar ook triggers die je misschien iets proberen te vertellen. Daarnaast vertel ik je over hoe je jouw purpose, jouw leven op je eigen manier ook echt kunt LEVEN. Ik leg je uit hoe energie werkt en hoe je dit kunt toepassen in je eigen dagelijkse leven,

04 Let's go!

Tot slot leer ik je hoe je op dagelijkse basis connectie kunt maken met je purpose. Want er is geen magisch eindpunt. Het is elke dag weer nieuwe keuzes maken, die je dichter bij je doelen brengen. En nee, het kost niet heel veel tijd. Ik weet hoe het is om een druk leven te leiden. Het gaat meer om de intentie en HOE je omgaat met je kostbare tijd.

Bonus 1

Gratis Vision Board Pakket t.w.v. € 22,-

Het Monday Vision Board Pakket helpt jou stap voor stap een visueel beeld te maken van jouw dromen, doelen & wensen. Je behoudt voor altijd toegang tot het pakket, zodat je het kunt blijven herhalen.

Bonus 2

Gratis Flow & Energy tracker t.w.v. € 11,-

De flow & energy tracker helpt jou in de kaart te brengen hoe jouw energie stroom werkt, zodat je voor jezelf inzicht hebt in wanneer je het beste wat kunt doen. Je krijgt er ook een masterclass Leven in Flow bij, die je helpt de tracker te implementeren.

Bonus 2

Human Design masterclass t.w.v. € 79,-

Human Design is een ontzettende waardevolle en praktische tool die je helpt om jouw purpose nog beter te begrijpen en vorm te geven. Ik heb een Human Design expert gevraagd een masterclass voor je op te nemen hoe je dit kunt ontdekken voor jezelf. Zo waardevol!

Wat zeggen anderen?

Frequently Asked Questions

Zijn het live sessies of het een online programma?

Het is een online programma wat start op maandag 9 mei 2022, waar je zelf in je eigen tempo doorheen kunt gaan. Op maandag 9 mei om 20:00 is er een gezamenlijke kick-off. Op maandag 30 mei om 20:00 is een live Q&A, beide zijn niet verplicht maar je bent super welkom! Je behoudt 3 maanden toegang tot de online leeromgeving

Wat is de tijdsinvestering per week?

Dat is maar net hoeveel tijd jij wilt maken. Ik verwacht dat je ongeveer 2 á 3 uren per week bezig bent met de opdrachten als je het verspreidt over de 3 weken. Als je er langer over wilt doen, dan kan dat ook. Maar ik zet alles gelijk vanaf het begin open, dus je kunt ook een weekend de opdrachten binge-watchen 😉

Kan ik mijn geld terug krijgen als het niet bevalt?

Absoluut. Als je 1 week nadat je toegang hebt gekregen besluit dat het toch niks voor je is, krijg je gewoon je geld terug. Geen addertjes. Ook als je liever in 2 termijnen betaalt, dan kan dat. Stuur even een mailtje naar hello@mon-day.nl, dan help ik je graag. 

Nog vragen?

Misschien heb je nog vragen of twijfel je of het programma iets voor jou is. Stuur me gerust een berichtje, ik denk heel graag met je mee en geef het je eerlijk aan als ik denk dat je iets anders beter kunt gebruiken. Ik beantwoord je berichtje altijd binnen 2 werkdagen.