hier vind je bloom's

Resources and
Favourites

Hey, wat leuk dat je hier bent. Ik deel hier graag exclusief met jou alle bonussen van het boek Bloom én vele extra’s met je. Je vindt hier extra meditaties, tips en mijn favoriete blogs. Heel veel plezier hiermee!

Bloom Resources

Hier vind je een lijst met alle bonussen van het boek Bloom. Van meditaties, visualisaties tot trackers. De meditaties heb ik in de gratis app Insight Timer gezet, zo kun je ze gemakkelijk luisteren en je favorieten opslaan. Onderaan de pagina vind je de Monday Favorieten uit de shop én de meest recente blogs. Enjoy!

Vision Board 2020

In het boek vertel ik je over alle dromen en doelen die ik heb behaald uit mijn vision board van 2020. Ben je nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Vooruit, een heel intiem kijkje in mijn leven.

Social Media Detox Box

Laat jij je nog teveel afleiden door je telefoon? De Social Media Detox Box helpt je jouw schermtijd wel met meer dan 50 % te verminderen in slechts 21 dagen. Offline = on life.

Bonus: Loslaatmeditatie

Loslaten met deze visualisatie. Ervaar hoe het is om echt los te laten wat je niet meer dient. Inclusief krachtige journal oefening, om extra los te laten. Voor meer verbinding, dankbaarheid en lichtheid.

Bonus: 5 min ochtendmeditatie

In deze 5 minuten ochtend check-in neem je bewust tijd voor jezelf. Door visualisatie, de kracht van het adem en het zetten van een intentie, begin je jouw dag met nieuwe energie en focus. Ik wens je een prachtige dag!

Bonus: Avondmeditatie

Lekker slapen met deze avond meditatie. Door bewust je dag achter je te laten, los te laten wat je niet meer nodig hebt, zodat je lichaam echt de ontspanning kan ervaren en zich kan overwegen aan de rust. Slaap lekker! 

Bonus: Grondingmeditatie

Deze gronding meditatie helpt je weer in het hier en nu te komen, speciaal voor jou als je veel in je hoofd zit. Een meditatie voor extra gronding en verbinding. Kom uit je hoofd en in je lichaam met deze fijne meditatie.

Bonus: Moving Meditation

Gebruik deze playlist om alles even lekker los te schudden. Sluit je ogen en beweeg een paar minuten mee met de muziek. Merk op hoe je je daarna voelt. Heel veel plezier!

Bonus: Flow & Energy tracker

Gebruik deze invulbare Flow & Energy tracker om bij te houden hoe wanneer jouw energie, elke week is. In het rondje kun je met een smiley aangeven welke emoties je hebt ervaren. Print het uit, plak het op en leer van je inzichten!

Bonus: Nieuwe Maan Meditatie

Nieuwe Maan meditatie voor focus, helderheid en richting. Met een journal practice, zodat je ook jouw dromen en doelen kunt opschrijven. 

Bonus: Volle Maan meditatie

Deze Volle Maan meditatie helpt je los te laten wat je niet meer nodig hebt. Inclusief journal oefening en stap voor stap begeleiding. 

Bonus: Zelfliefde meditatie

In een wereld die lijkt te gaan over: sneller, beter en meer, is het soms lastig om liefde voor jezelf te voelen. Deze meditatie helpt weer te verbinden met wie jij in essentie bent: liefde. Neem een momentje voor jezelf, om te ademen, te voelen en te verbinden. 

Bonus: Manifest meditatie

Hoe zou het zijn als je al contact zou kunnen maken met de versie van jezelf in de toekomst? Via deze visualisatie begeleid ik je er stap voor stap doorheen. Neem pen en papier bij de hand om aantekeningen te maken na de visualisatie. Veel plezier!

Lees mijn laatste blogs & columns

SHOP my Favorites

01

Monday Journal

02

Monday kaartendeck

03

Monday Giftbox