10 dingen die je C-proof kunt doen de komende weken

Met een grote kans dat de lockdown nog een tijdje wordt verlengd, tip ik 10 dingen die je C-proof kunt doen de komende 2 weken.

Extra note: Heb je helemaal nergens zin in? Heb je de kinderen thuis en vind je homeschooling al een uitdaging genoeg? Leg jezelf dan JUIST niet de druk op om nog extra dingen te doen. Doe dan alleen punt 10.

1) Opruimen. Letterlijk je huis schoonmaken. Gebruik dit moment om alles lekker schoon te maken en op te ruimen.

2) Neem je kledingkast onder handen. Maak een moodboard in Pinterest en duik met dit moodboard je kledingkast is. Go all the way Sex & The City. Maak verschillende combinaties en doe weg waar je geen energie meer van krijgt. 

3) Samen met @melscreativeagency organiseer ik 23 januari een Vision Board Morning. Tijdens deze ochtend helpen we je een vision board te maken voor 2021, een visueel beeld van al jouw dromen, doelen & wensen. 

4) Yoga With Adriene heeft een 30 day challenge. Je kunt nog gewoon instappen op dag 1 via haar Youtube kanaal. Heel fijn om je lichaam ook weer extra sterk & gezond te maken. 

5) Lees een inspirerend boek i.p.v. een Netflix serie te kijken. In één van mijn vorige Instagram posts (die met de boeken ;-)) deel ik mijn favorieten voor 2021. Te lui om op te zoeken? Lees dan vooral Ongetemd Leven van Glennon Doyle

6) Maak een plan voor 2021. Als je een ondernemer bent: Werk je omzetdoelen uit. Schrijf je visie extra uit. Maak een plan per kwartaal. Een mooi moment om te doen is rondom woensdag 13 januari: Dan is het nieuwe maan en dat is de meest ideale tijd voor al je nieuwe ideëen. 

7) Zoek de natuur op! Ik denk dat iedereen zich voorneemt dit vaker te doen, maar uiteindelijk nooit doet. Dus plan dit weekend een moment in om lekker samen een wandeling te maken door een nieuw bos of park. 

8) Zoek een wandelbuddy. Iemand waar je een vaste avond in de week een stukje mee wandelt. Als je overdag ook tijd hebt om te wandelen: Ga dan in je eentje en zet een inspirerende podcasts of de wandelmeditatie van @houseofdeeprelax aan

9) Via de app Insight Timer vind je vaak mini-cursussen die je kunt doen. Je betaalt dan wel 62 euro voor een jaar abonnement, maar het is het echt heel erg waard. Je kunt dan onbeperkt verschillende cursussen doen zoals: 

10) Begin met mediteren. Echt waar. Als je dat nog niet doet, begin er dan nu mee en leg je basis voor de rest van het jaar. Ik heb een blog geschreven met mijn favoriete meditaties, dus je hebt geen excuus meer om niet te weten waar je moet beginnen 😉

Ik hoor heel graag welke activiteit jij gaat ondernemen. Heb je nog een andere tip voor mij? Dan hoor ik het super graag van je. Zo kunnen we ook elkaar weer inspireren! 

Leave a Comment