TRIED&TESTED: SoVsChoice ROSE 333 event

Op zaterdag 13 april ben ik naar het event van SoVsChoice geweest op een prachtige Wicked Grounds locatie! Ik deel graag mijn belangrijkste inzichten met je! Tot slot wil ik je nog wat beelden laten zien van Melissa van @Melsphotograph, die haar eerste expositie tijdens het event liet zien!

Tijdens het event had Sophie een aantal hot seat momenten, waarbij je op het podium live met haar het gesprek kon aangaan. Omdat mijn grootste uitdaging echt ligt bij commitment en zichtbaarheid, besloot ik meteen om zo’n hot seat te boeken. Soms kun je alleen dat soort besluiten al veel voor je betekenen!

Key Insights

  • Sophie heeft het vaak over de connectie spirit-mind-fysiek. Grootste inzicht: Spirit is niet zweverig, spirit is gewoon je puurste vorm van zijn, wanneer je bijvoorbeeld met je bakje koffie uit het raam zit te kijken, een strandwandeling maakt of volledig vanuit flow een blogpost aan het schrijven bent.
  • Als je eerst leer om onvoorwaardelijk te geven, dan zal het universum je daarna alles geven waar je om vraagt. We zijn als ondernemers zo snel gefocust op business models en geld verdienen, maar kijk eerst eens naar de waarde die je te bieden hebt!
  • Probeer concrete tntenties te zetten op gevoel – ’s ochtends en ’s avonds, met de vraag: Hoe wil ik me aan het einde van de dag voelen? Bijvoorbeeld: energiek, rustig, helderheid, inspiratie etc.
  • Zolang je nog opties of een achterdeur of “escape” openhoudt, is dat ook wat je manifesteert! Kies voor 100 % commitment voor datgene wat je aan het doen bent, ook al voel je angst of weet je echt even niet meer hoe! Als je commitment toont, zonder dingen te forceren, dan komt het altijd goed.
  • Nog een kleine, of toch grote, key insight: Ik vond het best wel leuk om op het podium te zitten en het gesprek aan te gaan. Toch eens over nadenken of ik niet meer wil doen met op een podium staan.. 😉

MARTY.Art by Mel’s Photograph

Tijdens het event van Sophie, exposeerde Melissa haar allereerste art work collectie. Deze collectie heeft ze geschoten tijdens haar reis door Zuid Afrika en is geïnspireerd op Maria, maar dan vanuit een nieuwe & artistieke invalshoek. Ik vind het altijd ZO tof als mensen volledig iets gaan doen vanuit hun potentieel! Ik vind de foto’s zo krachtig, kijk vooral ook even op haar Instagram voor meer beelden! Er komt binnenkort nog meer aan!

Leave a Comment