TRIED & TESTED: The Breakfast Club

Vrijdag 28 oktober begon ik de dag met een ontbijt. Op zich niks nieuws, maar om samen met 9 vrouwelijke ondernemers (to be) te ontbijten, DAT was wel nieuw voor me!  Maxime had namelijk vanuit haar bedrijf The Breakfast Club NL een business & breakfast georganiseerd. Haar doel; Vrouwen elkaar laten ONTMOETEN, om elkaar te inspireren en netwerken.

Elke keer nodigt ze ook een inspirerende ondernemer uit die haar verhaal deelt. Dus terwijl ik lekker mijn scones opat (scones for breakfast, sowieso al TOP!), deelde Aïsha van Mind Your Blissness haar verhaal over hoe zij gestart is met haar bedrijf. Kern van haar verhaal: Vallen & OPSTAAN, bijsturen en weer doorgaan.

Wat ik vooral uit deze ochtend haalde, naast dat ik me écht heb voorgenomen meer gevarieerd te ontbijten, is de verschillende business models van de dames die ik heb ontmoet. Er zijn ZOVEEL manieren om je geld te verdienen met hetgeen wat je echt gewoon heel LEUK vindt om te doen. Heel inspirerend om alle verhalen te horen en alle dames nu ook verder op Instagram te volgen. Als je nog twijfelt: Gewoon gaan! #sconesforbreakfast 😉

Leave a Comment