Zin om jouw zichtbaarheid een boost te geven, zonder trucjes die niet bij je passen?

Kom dan naar het Spring Business Retreat!

Een dag waarin je afrekent met alles wat je tegenhoudt zodat je vol vertrouwen én authentiek zichtbaar kunt zijn vanuit jouw missie. Let’s go!

Je weet wel dat je er eigenlijk meer mee zou moeten doen..

Zichtbaarheid. 

Maar poeh. Wat heb je er een haat-liefde-verhouding mee. Want die gepolijste perfecte plaatjes heb je helemaal geen zin in. 

En als je dan vaak enthousiast begint, duurt het veel langer dan je denkt en denk je ‘laaat maar’. 

Om je heen lijkt het alsof iedereen het voor elkaar heeft, maar wát moet je dan delen? Je ontbijt? Of van die ongemakkelijke selfies? No, thank you.

No worries. Ik herken je struggle. Ik heb ook op dat punt gestaan. Maar inmiddels ben ik moeiteloos zichtbaar (en zo authentiek mogelijk). Ik verkoop bijna al mijn producten en diensten via Instagram en heb een betrokken community die ik enorm waardeer. 

En hóe je dat dan doet, dat leer ik in je tijdens het Spring Business Retreat.

Let’s jump in!

01

DEFINE

De dag begint met het vormgeven van jouw verhaal. Vanuit welke plek wil je delen? Wat is je missie? Als je missie groter maakt dan je blokkades, ben je al een heel eind. Daarnaast kijken we samen naar jouw brand values en story topics. 

02

DESIGN

Vervolgens zit je dit om in een show up design wat bij jou past. Je leert hoe je ook echt sales kunt doen via social media en hoe je authentiek zichtbaar kunt zijn, zelfs als je er écht even geen zin in hebt. 

03

DO

Woehoe, we gaan het ook gelijk doen! Niet alleen krijg je die dag zelf een fotoshoot (met the one & only Esther Eva), maar je gaat ook aan de slag met het in elkaar zetten van (h)eerlijke reels en posts. Hoe tof om dit gelijk in actie te zetten! Inclusief Canva templates, let’s go!

Time to show up!

Dit is wat je krijgt:

➕ Je gaat de dag fris naar huis met een Show Up framework voor jouw business – wat is jouw unieke verhaal en hoe kun je dat delen, zonder ingewikkelde trucjes

➕ Maar dan wel vanuit jezelf en jóuw dromen – zo wordt het jouw authentieke business en geen copy-paste van iets wat niet bij je past. Door jouw story topics te bepalen, geeft focus om te delen. 

➕ Je rekent af met alles wat je tegenhoudt om zichtbaar te zijn. Want eigenlijk gaat zichtbaarheid over gezien worden. En dat is een thema wat we allemaal rete-spannend vinden. 

➕  Ik leer je de stappen die onderneem om ook echt sales te doen via social media. Hoe doe je dat op een authentieke manier?

➕ Je hebt 100 content ideeën uitgewerkt die je meteen kunt toepassen. Nooit meer inspiratie? Geen excuus meer!

➕ Of je nu een startende ondernemer bent, het na jaren ondernemen echt wil gaan doen of een boost in jouw business zoekt: je bent super welkom! 

 Last but not least – je hebt genoten. Van een fijne dag op een inspirerende plek die een boost geven om het nu voor eens en altijd echt te gaan dóen.

 

SPRING BUSINESS RETREAT

ik geloof in jouw authentieke verhaal. Jij ook?

Heel eerlijk: de meest zichtbare ondernemers hebben niet altijd de meest fantastische bedrijven. Ik spreek zóveel vrouwen met de meest mooie missievolle bedrijven, die het zo lastig om zichtbaar te zijn en zichzelf daarmee eigenlijk kleiner houden dan ze zijn. Zo zonde (en begrijpelijk, want holy shit wat kan het spannend zijn om jezelf te laten zien).

Maar ik geloof echt dat je hier bent met een reden. En dat het aan jou is om daarvoor te gaan staan. écht te gaan staan. Maar wel authentiek. Op je eigen manier. Niet jezelf opblazen, maar wel trots zijn op wat je doet.

En dat is precies wat we gaan doen tijdens het Spring Business Retreat.

Ready? Let’s go!

Meet yOur guide

hey, ik ben hilde!

Ondernemer. (Course) Creator. Teacher. Spreker. (Tweeling)moeder. Auteur.

En nog zoveel meer. Inmiddels heb ik op Instagram 4566 volgers die dagelijks meekijken met mijn leven (dat is ongeveer het vak van de F-side van de Arena)

En zo voelt het voor mij soms ook. Standing in the arena. But I love it. 

Ik verkoop bijna mijn programma’s via Instagram en probeer hierin altijd zo authentiek en integer mogelijk te zijn.

Ik werk maximaal 20 uur per week, waarbij ik vooral een lege agenda (op een aantal superleuke klanten na) heb zodat mijn belangrijkste waardes ervaar: vrijheid, creativiteit & verbinding.

Ik geloof niet in quick-fixes en ben allergisch voor valse beloftes en het beloven van gouden bergen. Ik geloof wél in praktische formats, concrete tips en een flinke dosis inspiratie, zodat je het uiteindelijk zelf kunt doen.

Ik geloof dat jij er klaar voor bent. Jij ook?

Hilde Eisma | Monday_nl

What’s Included

een echte boost voor jouw zichtbaarheid zodat het je weer energie geeft 

5 foto’s van esther eva + canva templates, zodat je gelijk aan de slag kunt

Inclusief koffie, thee, heerlijke (vega) lunch, goodiebag én verrassing

zo omschrijven anderen werken met mij

Lovely words

Scherm­afbeelding 2023-11-20 om 15.36.30

Crista

Ik heb dankzij Hilde veel inzicht gekregen in waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Ik heb weer focus en dat is echt heel fijn. Hilde weet heel goed wat ze wil vertellen en komt met ideeën waar je zelf nog niet aan hebt gedacht!

345238384_1696037070850450_4499772612818155378_n

Elian

Ik ben hier echt super blij mee en heel dankbaar voor Hilde haar meedenken bij het creëren van mijn Morning Moments Box. Ze geeft heel veel support in mijn rol als ondernemer. Ik hou ook echt van haar stijl: geen gezeur, lekker knallen!

WhatsApp Image 2023-06-15 at 16.36.09

CHARLOTTE

Hilde is een ster in helderheid creëren én helpt je ook dit om te zetten naar praktische stappen. Ze denkt met je mee, is lekker nuchter en heeft me echt geholpen om mijn Styling Guide op een easy manier te lanceren, passend bij wie ik ben. 

Ben jij er bij?

Spring Business Retreat

14 maart 2024 10:00 – 16:00

€ 395,-

Dit is wat je extra krijgt:

5 fabulous shots

En nee, dan bedoelen we niet een drankje.

Maar je krijgt maar liefst 5 foto’s die the one & only Esther Eva met je schiet op de dag zelf.

Eentje krijg je direct, zodat je ter plekke een post kunt schrijven. Want zichtbaarheid = ook gewoon doen. Niet meer uitstellen,

De andere ontvang je later én je hebt de optie om foto’s bij te komen.

Dus… een business retreat + fotoshoot in één.

Hier wil je toch bij zijn?

I want to be in the arena. I want to be brave with my life. And when we make the choice to dare greatly, we sign up to get our asses kicked. You can choose courage or you can choose comfort, but you can’t have both

– brene brown 

 

DE lunch staat voor je klaar!

Je bent super welkom!

De locatie is het prachtige Aangenaam Vergaderen (net onder Zwolle). Deze plek heeft zóveel mooie hoekjes. 

Als het mooi weer is, kunnen we zelfs buiten de foto’s maken.

Uiteraard zit er koffie, thee, taart, lunch en de hele shabam bij in. 

Heb je nog een vraag of twijfel je of het voor jou op dit moment passend is? Stuur me dan even een berichtje. Dan denk ik heel eerlijk met je mee.