soulstories start weer!

" Het Soulstories programma van Hilde was een eye-opener voor mij. Vaak zitten de ideeën en waar je heen wil al in je hoofd maar komt het er niet goed uit. Hilde laat je, door actief met die ideeën en plannen aan de slag te gaan, zien welke stappen te zetten om bepaalde doelen of andere zaken te bereiken. Op persoonlijk vlak is het zeer zeker verrijkend. Dank je wel Hilde! " Laura

SOULSTORIES

een frisse wind door jouw business

Jouw verhaal

Het begint allemaal bij jou. Wat is je verhaal? Wat wil je vertellen? En aan wie wil je dat overbrengen? Wat voel je tot diep in je tenen? Je re-connect weer met waarom je hier ook alweer mee was begonnen.

Jouw aanbod

Je evalueert je huidige aanbod. Hoe kijk je hier naar? Wil je meer vrijheid? Meer voldoening? Meer verbinding? Je leert jouw boodschap te vertalen naar een helder en creatief aanbod wat bij jou past.

jouw strategie

Je maakt het concreet door een duidelijke strategie te kiezen. Door voor 80 % een plan te maken, zodat je 20 % vanuit inspiratie en flow kunt meebewegen. Eindelijk weer grip en nieuwe energie.

- soulstories
is geen
coachings
programma

Ik geloof er namelijk in dat alle antwoorden in jezelf liggen. Lekker cliché he? Ik geloof wel in ijzersterk business design. In iets wat klopt. Een aanbod op je eigen manier. In iets wat licht en vrij voelt. Een business wat je leven ondersteunt. Niet andersom.

Cut the crap.

We halen samen alle ruis weg in jouw business, zodat je echt je focus legt op werken vanuit jouw verhaal.

Met een heldere strategie en nieuwe energie. 

Hey, leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Hilde en ik ben de founder van Monday.
Naast dat ik mijn eigen bedrijf succesvol run bedacht ik aan de lopende band concepten en business namen voor anderen. Bizar he, hoe je jarenlang je eigen superpowers niet kunt zien? Het voelt voor mij ZO vanzelfsprekend, dat ik het gewoon gek vinden om er geld mee te verdienen. En dat gun ik jou ook! 

Met mijn jarenlange ervaring als HBO-docent, waarbij ik vanuit mijn design-based kijken meer dan 70 succesvolle concepten mede heb opgezet help ik je heel graag verder. Met mijn voorliefde voor esthethiek en toch Friese nuchterheid,  help ik jou een succesvol business concept neer te zetten wat helemaal bij jou past.

Hoe werkt het?

SOULSTORIES werkt met live online sessies en een supportive community. Lekker simpel, zodat jij ook terug kunt naar de eenvoud.

Sessie 1 – Jouw verhaal – 2 juni
Sessie 2 – Jouw aanbod – 9 juni
Sessie 3 – Jouw strategie – 16 juni
Sessie 4 – Let’s go! – 23 juni

Elke week live sessies op donderdagochtend. We starten op donderdag 2 juni.

Wat krijg je?

Doe je mee?

Dit is iets voor jou als je;

Het gevoel hebt vast te zitten in je bedrijf, waardoor je niet meer weten welke keuzes je nou moet maken

Je wilt een slimmer aanbod wat helemaal bij je past, waarbij je niet meer zo hard hoeft te werken

Je klaar bent met alle succesverhalen op Instagram over 10K omzet per maand en gewoon iets wilt doen wat je super leuk vindt waar je geld mee verdient. Simpel toch?

Dit levert het je op;

Bonus 1

Gratis Branding Masterclass t.w.v. € 149,-

In de masterclass neemt Marloes van Moonconcept je mee in het kiezen en toepassen van een succesvolle branding. Een branding is veel meer dan het kiezen van je logo en kleuren, maar ook echt een verlenging van je verhaal. Ook voor bestaande ondernemers super leerzaam!

Bonus 2

Gratis Copywriting masterclass t.w.v. € 149,-

In deze waanzinnig leuke masterclass "Schrijven alsof je business er vanaf hangt" vertelt Antje Veld je alles over hoe je de juiste teksten schrijft, die helemaal bij jou passen. Ze vertelt je over hoe je teksten schrijft die echt zorgen voor omzet. Om je eigen taal te ontdekken. Wie wil dat nou niet?

Bonus 2

Korting op earlybird ticket t.w.v. € 160,-

Als je jouw ticket voor 27 mei koopt, betaal je slechts € 395,- i.p.v. € 555,-. Ik garandeer je dat je na dit programma een aanbod hebt waar je het met minimaal 1 klant al kunt terug verdienen. Beloofd.
Ik kan niet alle data aanwezig zijn. Is dat erg?

Nee hoor, de sessies worden opgenomen. en kun je gedurende 6 weken nog terug kijken. Daarnaast krijg je elke sessie een praktische hand-out die jou helpt de info van de sessie om te zetten in de dagelijkse praktijk van jouw business.

Is het een online programma?

Ja, de sessies zijn online en worden worden via Zoom gegeven. Zo kan iedereen me doen. Er is geen online leeromgeving, maar wel een online community. Hier kun je feedback vragen, ervaringen delen en nieuwe mensen ontmoeten. Eenvoudig, krachtig, verbindend. 

Kan ik in delen betalen?

Yes als je dat graag wilt, dan kan dat zeker! Stuur me even een berichtje via hello@mon-day.nl, dan maak ik dat voor je in orde.