SHARE YOUR BROWNIES

Mijn allereerste reactie is op dit soort quotes altijd net als Joey:
“Joey doesn’t share food’ (Als je geen idee hebt, dit komt uit Friends en begin er niet aan met kijken,
want je hebt geen tijd meer over voor de rest van je leven ;-). Anyway, het komt uit de E-course van Leonie Dawson en de betekenis ervan is als volgt:

Stel je voor dat je een paar vrienden bij je thuis hebt en jij staat in de keuken brownies te maken (of appeltaart of iets gezonders, whatever suits you).
De geur van warme afgebakken brownies komt langzaam de woonkamer binnen en je vrienden komen nieuwsgierig in de keuken kijken. Wat doe jij dan? Stuur je ze weg? Zeg jij: Nee nee, ik bak hier niks hoor. Hier is niks te zien. Het stelt niks voor! Ga maar!

Of zeg jij: Oh ja ik ben inderdaad lekker brownies aan het maken, het is bijna klaar en dat zal ik het met jullie delen!

Zo is het ook met jouw talenten. Ben jij bereid jouw talenten te delen met de wereld? Of wuif je het constant weg, door te zeggen dat het niet zoveel voorstelt en dat je er niks mee kunt doen? Mensen willen brownies! Net zoals mensen zitten te wachten op jouw talenten!

Het is aan jou om dit te delen met de wereld!

Wil je meer weten over hoe je dit kunt doen? In de E-course INSIDE OUT ontdek je wat jij wilt en hoe jij deze talenten kunt inzetten om jouw leven te creëren. Klik hier voor meer informatie!

Leave a Comment