RECONNECT

Ontdek in 5 weken wat je écht wilt

hoe zou het zijn als jij eindelijk gaat doen wat volledig bij jouw essentie past?

Dat klinkt als een droom toch? Maar hóe dan? Want regelmatig komen dezelfde vragen bij je terug. Eerst fluisterend op de achtergrond, maar soms klinken ze toch vrij hard:

Waar ben ik nou echt goed in?
Wat wil ik écht?
Waar kan ik een bijdrage leveren?
Dit is het niet, maar wat dan wel?

…. is dit nou alles?

En hey, het is heel normaal dat je jezelf dit regelmatig afvraagt. Het maakt niet of er ineens iets verandert in je leven of dat je ‘gewoon’ met een knagend gevoel in je huidige baan zit.

Dit blijft zich herhalen, tenzij jij besluit op onderzoek uit te gaan. Om actie te ondernemen. Vanuit nieuwsgierigheid, plezier en vertrouwen.

Want één ding is zeker: je vindt deze antwoorden alleen maar in jezelf.

Ik weet de route voor je. Let’s go! 

5/5

Reconnect heeft mij inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind (mijn waardes) en van daaruit is het gemakkelijker voor me geworden om keuzes te maken. Waar mijn gedachtes vaak al snel de overhand kunnen nemen, heeft het programma mij balans en helderheid gebracht. Verrassend wat dat kan brengen! De open insteek van Hilde werkt inspirerend en er is genoeg ruimte voor eigen invulling. Een aanrader als je op zoek bent naar meer focus en verbinding met jezelf!

– Eva

Klinkt dit als jou?

 • Je bent zoekende op werkgebied. Je zou wel graag iets anders willen, maar hebt geen idee wat precies (en vindt dat eigenlijk best spannend)
 • Je voelt je zo overweldigd door alle dingen die je zou kunnen doen, dat je geen idee hebt waar te beginnen.
 • Je wilt eindelijk gaan doen waar je voor gemaakt bent. Maar wat is dat eigenlijk..?
 • Je hebt je (veel) laten leiden door de verwachtingen van anderen en wilt nu voor eens voor altijd echt voor jezelf kiezen
 • Je wilt je niet meer mee laten slepen door het leven. Weg met die automatische piloot. Je wilt volop leven en bewuste keuzes maken.

"Hoe kom ik er dan achter wat ik écht wil?"

Een vraag die ik al jaren hoor. Eerst bij studenten, waar ik jaren als docent heb gewerkt en daarna bij mijn klanten: ontzettend getalenteerde vrouwen met een eigen (startend) bedrijf die door de bomen het bos niet meer zien. Ik denk dat het een vraag is die zich regelmatig herhaalt in je leven.

Ik weet hoe het is om geen flauw idee te hebben wat je moet doen. Dat het lijkt alsof de hele (online) wereld het voor elkaar heeft en jij een beetje erachteraan sukkelt. Dat je echt wel weet en voelt dat er meer in je zit dan wat je nu laat zien. En dat je echt wel wilt kiezen, als je eerst maar helder had wat er dan te kiezen was..

En ik weet ook hoe het is om wél te weten wat je wilt én dat te doen. Ik weet hoe het voelt alsof alles samen komt en precies klopt. Ik weet hoe het is om die diepe voldoening te voelen: dit is het. Ik weet hoe het is om met een grote grijns op je gezicht wakker te worden en op zondagavond uit te kijken naar de week (daarom heb ik mijn bedrijf ook Monday genoemd ;-))

En ik kon niet anders dan hier dan hier een eenvoudig, maar krachtig programma van maken. Vanuit mijn 6,5 jaar onderwijservaring en 5 jaar ondernemerschap ervaring weet ik precies hoe je op een leuke manier iets leert, wat je ook echt kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Dat is mijn zone of genius.

Zullen we samen op zoek naar de jouwe?

SheRadiates-Hildedef-07

Wil jij aan de slag met het ontdekken wat je écht wilt,
zonder direct een heel coachingstraject te moeten volgen?

Dan is Reconnect iets voor jou!

Wat zeggen anderen?

Hoe ziet het programma er uit?

Reconnect is een online programma wat je volledig in je eigen tempo kunt doorlopen. Het gaat door drie verschillende fases heen; discover, define en design. Alle drie onderdelen voeg je samen in een geheel: jouw eigen YOU-Print, een helder overzicht met al jouw dromen, kwaliteiten, waardes en nog veel meer

01 Discover

Ontdek waar je goed in bent en wat belangrijk voor je is. Je gaat aan de slag met het ontdekken van je kwaliteiten en talenten, bijvoorbeeld door het analyseren van je rolmodellen. Daarna breng je jouw desired feelings in kaart - welke gevoelens streef je na? Tot slot formuleer je jouw drive - waar ga je echt van áán?

02 Define

De volgende stap gaat een laagje dieper: bepaal wat belangrijk voor je is en waar je naar toe wilt. Je formuleert je belangrijkste richting en brandstof: jouw waardes. Vervolgens formuleer je jouw doelen, dromen en mission statement, zodat je echt weet welke kant jij (stap voor stap) op wilt bewegen.

03 Design

De laatste stap gaat over het ontwerpen van je dagelijkse leven op een manier die aansluit bij jouw design. Je gaat al jouw ontdekkingen samenvoegen in de unieke YOU-print, zodat je in één oogopslag helder hebt wat je echt wilt. Tot slot geef ik je praktische handvatten hoe je dit toepast in de praktijk.

Wat levert Reconnect jou op?

 • Je hebt een helder beeld van jouw dromen en weet precies waarom ze belangrijk voor je zijn
 • Je weet op basis van welke waardes jij je leven wilt leiden
 • Je weet welke verlangens je nastreeft en wat je het allerliefst wilt
 • Je hebt jouw definitie van succesvol bepaald, zodat je precies weet welke richting je op wilt
 • Je voelt meer rust doordat je echt helderheid hebt gecreëerd
 • Je kunt gemakkelijker (grote en kleine) keuzes maken, omdat je jouw YOU-print echt als kompas kunt inzetten
 • Je ervaart meer energie omdat je dingen doet waar je blij van wordt

Het woord van het programma dekt alle lading. Reconnect, dit programma heeft mij echt (weer) verbinding gebracht met mijzelf. Het heeft mij geholpen om de aandacht naar mijzelf te brengen en bewust te worden van mijn eigen behoeftes en waarden. Ook heb ik nieuwe inzichten gekregen in het waardevoller inrichten van m’n leven. Dankjewel voor de mooie lessen Hilde!

Chanou

Veelgestelde vragen

Zijn het live sessies of het een online programma?

Het is een online programma, waar je zelf in je eigen tempo doorheen kunt gaan.  Je behoudt toegang tot de online leeromgeving, dus kunt er zeker ook in je eigen tempo doorheen. 

Wat is de tijdsinvestering per week?

Dat is maar net hoeveel tijd jij wilt maken. Je bent ongeveer 1 a 2 uur met één moduul bezig. Ik zet alle video’s gelijk vanaf het begin open, dus je kunt ook in een weekend de opdrachten binge-watchen 😉

Kan ik mijn geld terug krijgen als het niet bevalt?

Absoluut. Als je 3 dagen nadat je toegang hebt gekregen besluit dat het toch niks voor je is, krijg je gewoon je geld terug. Geen addertjes. 

Nog vragen?

Misschien heb je nog vragen of twijfel je of het programma iets voor jou is. Stuur me gerust een berichtje, ik denk heel graag met je mee en geef het je eerlijk aan als ik denk dat je iets anders beter kunt gebruiken. Ik beantwoord je berichtje altijd binnen 2 werkdagen.