#MondayStories – Christine Beijnen – Cosmic Life

Christine heb ik ontmoet toen ze nog in Amsterdam woonde en zwanger was, van haar inmiddels geboren prachtige zoon Jack. Wat zij doet met Cosmic Life vind ik mega interessant, omdat ze een “zweverige” insteek heel praktisch maakt en daarmee ook écht resultaten behaald. Lees hieronder haar verhaal en kijk ook zeker even naar de toffe events die zij organiseert!

Kun je wat meer over jezelf vertellen?

Mijn naam is Christine Beijnen, sinds kort ben ik trotse moeder van onze zoon Jack. Begin 2019 heb ik de stad verlaten en ben naar Zandvoort aan Zee verhuisd. Tijdens mijn zwangerschap ben ik mijn eigen bedrijf Cosmic Life gestart. Mijn leven hiervoor was 180 graden tegenovergesteld: ik werkte in het bedrijfsleven in een mannelijke en zakelijke omgeving. Kantoren, meetings, en vooral carrière maken, dat was mijn drive. Begin 2016 werd ik mij ervan bewust dat ik diep van binnen niet gelukkig was. Dat ik hier ben met een andere reden. Maar achteraf gezien moest ik eerst  wel rock bottom gaan voordat ik mijzelf en mijn leven radicaal zou veranderen.

Emotioneel gezien was ik namelijk volledig uit balans. Jarenlang had ik dat negatieve stemmetje in mijn hoofd dat zei dat ik niet goed genoeg was, niet slim genoeg, niet mooi genoeg, niet gaaf genoeg en ga zo maar door. Daaruit ontwikkelde zich een angst voor spreken, ik had (negatieve) gevoelens van jaloezie, competitiviteit en structurele stress omdat ik wilde presteren. Dat alles uitte zich ook nog eens in lichamelijke klachten zoals een slechte huid en haaruitval! 

Ik kwam tot de conclusie dat er iets ontbrak, dat ik hier ben om een andere reden. Ik wist,  ik moet mijn leven radicaal omgooien, en dat er werk aan de winkel was. Met name aan mezelf. In 2016 besloot ik om er alles maar dan ook echt álles aan te doen om mijn leven te veranderen. 

Was er een bepaald moment waarbij je dacht: NU moet het anders?

Ik stond te koken en tegelijkertijd een Youtube filmpje te luisteren. Een inspirerende speech waarin Gabrielle Bernstein een oproep deed voor meer ‘miracle workers’. Toen voelde ik: DIT moet ik doen! Ik ging, uit gewoonte, op zoek naar de functieomschrijving, maar die bestond natuurlijk niet haha. Toch wist ik intuïtief dat ik dit moest gaan doen en een maand later heb ik mijn baan opgezegd wetende; dit ga ik doen.

Maar waar te beginnen? Iedere minuut die ik over had ben ik gaan lezen over hoe je gedachten en overtuigingen je leven vormgeven, over voeding, over spiritualiteit. Ik ben naar de kerk gegaan,  en ben met coaches en trainingen in binnen -en buitenland zoals van Dr. Joe Dispenza een proces van reflectie en genezing aangegaan. 

Maar pas toen ik de wetenschap (quantum fysica en neurologie) ook echt ging begrijpen, dacht ik: Holy shit, waarom wist ik dit niet eerder? Langzaam veranderde mijn negatieve zelfbeeld naar iets positiefs; ik ben het waard om volledig en heel mijn leven te leiden. 

Ik moest daarvoor moeilijke beslissingen nemen, onder andere in de liefde. Mijn ‘gave’ baan heb ik opgezegd. Van een normaal Westers dieet met bakken koffie en sloten ‘weekend drankjes’ ben ik naar een “raw vegan” dieet gegaan. En ik ben gaan bidden en mediteren. Veel mediteren. Dus eigenlijk ben ik zo’n beetje het leven gaan leiden waarvan ik altijd dacht ‘wat mega suf..!’

En guess what..? Ik begon me steeds beter te voelen.

Uiteindelijk, na maanden blijven kiezen voor deze best lastige nieuwe levensstijl, heeft er bij mij een ‘spirituele awakening’ plaatsgevonden. Een wat..? Een spirituele awakening. 

En dat had ik nooit verwacht.

Toen ik de wetenschap ging begrijpen, dacht ik : holy shit, waarom wist ik dit niet eerder?

Christine Beijnen – Founder Cosmic Life
  • Waarom ben jij Cosmic Life gestart?

Omdat ik dacht: waarom weet niemand dit? Waarom weten zo weinig mensen om me heen dat alles mogelijk is! Dat heel veel letterlijk te maken heeft met de energie die je uitstraalt. Vroeger noemden de ‘zweverige types’ dit een ‘aura’. Nu ben ik zelf zo’n type, behalve dat ik weet dat het niks anders is dan een aantoonbaar energieveld. Gedachten en emoties zijn energie. De overtuigingen die diep in je onderbewustzijn zijn verankerd en de emoties die daarbij horen is dus de ‘energy signature’ die je uitstraalt. Het goede nieuws is dat we in staat zijn nieuwe gedachten en emoties aan te leren en dus een nieuwe realiteit kunnen creëren. Ik geloof dat de sleutel tot een gelukkig leven in jezelf zit, dat we allemaal een enorme power hebben!

Ik wil andere vrouwen helpen om in te zien dat ze goed genoeg zijn. Dat doe ik onder andere door een unieke practice die ik heb ontwikkeld tijdens mijn eigen zoektocht. Zo is Cosmic Life ontstaan. Ik wil vrouwen inspireren een leven te leiden waarin je samenwerkt met het universum op alle gebieden van je leven: liefde, gezondheid, geld enzovoort. 

Wat betekent samenwerken met het universum dan voor jou?

Voor mij betekent dat: het weten dat er een hogere liefdevolle intelligentie is die mij geeft wat ik uitzend als het ware en als ik daar volledig op vertrouw. Dat letterlijk alles zijn eigen specifieke energetische frequentie heeft. Het betekent dat ik mijn energie, dus mijn gedachten, emoties, mijn staat van zijn moet matchen met hetgeen wat ik wil in mijn leven. En ik weet dat er oneindig mogelijkheden voor mij zijn. Dat ik erop kan vertrouwen dat mijn “prayers” (mijn intenties) worden gehoord. Door hierop te vertrouwen en te oefenen met dat vertrouwen kan ik in mijn dagelijks leven veel relaxter zijn. En pas als je in “alignment” bent met hetgeen wat je wilt zullen er synchroniciteiten optreden en allerlei kansen zich voordoen. Dat ervaren is magisch.

Ik denk dat het voor veel vrouwen belangrijk is om aan de slag te gaan met de overtuigingen die ze hebben en zich waardevol genoeg voelen om te ontvangen. In mijn “Work with the Cosmos” programma leer ik je hoe je dit kunt doen. 

Ik ben ervan overtuigd dat je écht je eigen toekomst kunt creëren. 

Christine Beijnen – Founder Cosmic Life
Hoe herken je die overtuigingen volgens jou?

Je kunt overtuigingen herkennen door je heel bewust te worden van wat je constant denkt. Een oefening die mij helpt is het opschrijven van die gedachten. Ik weet nog toen ik mijn bedrijf startte, dat ik dacht: HOE ga ik hier in vredesnaam geld mee verdienen? Daar zat toch een angst en overtuiging over geld onder die me ervan weerhield om er echt voor te gaan. Een andere overtuiging die ik bij heel veel vrouwen die ik coach zie is dat ze vinden dat ze niet goed genoeg zijn. Voor echt van álles. Dit komt doordat we denken dat je gelukkig wordt van dingen van buitenaf, van complimenten van anderen, van shoppen, van geld. We zijn op zoek naar externe bevestiging. Nu weet ik hoe ik door deze overtuigingen heen moet breken door mijn jarenlange investering in deze materie. Ik vind het fantastisch dat ik dat vrouwen nu ook mag leren. 

Hoe breek jij door die overtuigingen heen?

Ik doe dit vooral door mijn eigen ontwikkelde practice, een specifieke meditatie, die gebaseerd is op een combinatie van moderne wetenschap en oude wijsheden. Om daadwerkelijk je energie om te zetten moet je je hersenen en je lichaam nieuwe gedachten en emoties aanleren. Wil je een blijvende verandering dan zal je dezelfde meditatie constant moeten herhalen. Want de hersenen leren door herhaling. Je lijf reageert daarop. Het is echt een kwestie van het trainen op neurologisch gebied om je energie om te kunnen zetten in hetgeen je WEL wil. Dat vereist discipline. Het meest belangrijk is om echt ‘commited’ te zijn om je leven te veranderen. Pas dan ben je gemotiveerd genoeg om het “werk” te doen. 

Zelf besteed ik elke ochtend een half uur tot een uur aan mijn practice waarbij ik met mijn intenties en vooral met mijn overtuigingen aan de slag ga. Ik moet dat blijven herhalen. Wat ik bijvoorbeeld een mooie overtuiging vind is: “Ik ben zelfverzekerd, in balans en kalm. Ik heb een bijzondere en liefdevolle relatie met mijn vriend”, of “ik word alleen maar mooier naarmate ik ouder word”. Dit kan ik ook echt helemaal voelen en zo stem ik af op die frequentie en zie ik dus ook echt resultaat. Klinkt heel makkelijk maar het is een constante oefening.  

Wat voor programma’s bied je aan met Cosmic Life?

De basis voor al mijn programma’s is de mind en body connectie. Momenteel heb ik 3 producten: de 1:1 Manifesting Discovery Session, dat is een sessie waarbij ik je op hoofdlijnen meeneem in de magie van manifesteren. 

Het uitgebreide 1:1 “Work with the Cosmos” programma. Daar gaan we diep in op jouw dromen, het bewust worden van je overtuigingen. Samen werken we aan jouw eigen Manifesting Practice en oefenen de unieke meditatie ik hiervoor heb ontwikkeld. Daarmee leer jij precies hoe je je energie moet omzetten om een magneet te worden voor hetgeen jij wil in je leven.

En…eind mei vind het “Cosmic Manifesting Program – The Beach Edition” plaats. Dat is een intensief en high-level programma wat bestaat uit een online deel: van 21 mei t/m 24 mei en wat we afsluiten op 27 mei met een unieke dag aan het strand vol kennis en practices, zodat jij een “badass manifestor” wordt. Dit programma is in samenwerking met Erica Jago, bekend yoga en chakra teacher.  

Dit unieke programma beleef je met een besloten groep vrouwen met wie je de basis beginselen van een Cosmic Life leert. Alle deelnemers gaan tijdens deze dag met hun eigen Manifesting Practice aan de slag en leren letterlijk hoe je op een hogere frequentie kunt “intunen”. In mijn programma’s werk ik vooral met bewustwording omdat ik geloof dat het daar allemaal mee begint. Je krijgt alle kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn reis. Mijn doel is altijd dat jíj scherp krijgt wat jíj wil. Ik help je inzicht te krijgen in waarom je die werkelijkheid nu nog niet hebt, door de overtuigingen die je tegenhouden te ontdekken en te transformeren naar jouw eigen practice. Je leert hoe je je energie kunt matchen met jouw droom.

Wat is jouw droom met Cosmic Life?

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen helpen. Ik wil ook echt specifieke programma’s gaan ontwikkelen op alle aspecten van je leven bijvoorbeeld healthy & beauty, wealth en moederschap. Daarnaast wil ik mijn programma’s dit jaar ook uitbreiden met online trainingen. En ik droom ervan om samen te werken en nieuwe programma’s met andere brands te ontwikkelen om nog meer impact te maken!

Heb je nog advies voor andere vrouwen, die zich misschien onzeker voelen, net als jij voordat je aan je proces begon?

Mijn eerste grote inzicht was: jij bent niet je gedachten. Ik realiseerde me dat eerder helemaal niet. Toen ik bewust werd dat ik vaak gedachten koos over dat ik niet goed genoeg was, wist ik ook dat ik deze angstige gedachten kon omzetten in liefde. Ik geloof dat iedereen het leven verdient dat hij of zij wil en dat we hier zijn om elkaar te helpen. Ik merk bij mezelf dat ik veel relaxter, meer ontspannen en zelfverzekerder in het leven sta en ik vind het geweldig om anderen daarbij te helpen. Ik zie ook dat de vrouwen die ik coach echt gaan stralen omdat ze nu diep vanbinnen weten dat ze goed genoeg zijn en dat alles mogelijk is als je maar intuned! Dan is mijn missie geslaagd.  

Waar kunnen mensen meer informatie over jou en je bedrijf vinden?

Website: www.cosmiclife.nl

Instagram: https://www.instagram.com/cosmiclife.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/manifestyourwildestdreams/

Christine heeft het #Monday Stories pakket afgenomen, waarbij ze haar ondernemersverhaal deelt én events op Monday plaatst! Wil je dit ook? Ga dan hier naar het contact formulier of mail me op hello@mon-day.nl

Leave a Comment