Monday Summer School

Start Monday Summer School

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

 

Wat nou als je het na deze zomer
écht anders gaat doen

Dromend op je strandbedje, liggend in het gras, kijkend naar de wolken. En tegelijk werkt aan het creëren van jouw droomleven.

Waarin je afscheid neemt van hard werken. Van het onderhouden van al die sociale contacten die je toch energie kosten.
Van de ratrace, waar je toch weer terecht gekomen bent. Van altijd maar “aan” staan.

Want het kan anders.

En dat begint allemaal bij het nemen van een besluit.

Klinkt dit bekend?

Heb je geen zin, tijd of energie om een heel coachingstraject te doen, maar wil je wél op een relaxte manier met deze thema’s aan de slag?

Join the Monday Summer School!

Monday Summer School

De Monday Summer School bestaat uit 3 programma’s die je volledig in je eigen tijd kunt doen. Vanaf je vakantievilla in Zuid-Frankrijk, camping in Drenthe of gewoon thuis vanaf je eigen balkon. Je kunt de 3 programma’s afzonderlijk van elkaar kopen óf je koopt het als geheel met voordeel.

 

 

Monday Summer School

RELAX, SLOW DOWN, REST

Slow Down Summer School 7-daagse audiotraining

In 7 dagen ga je elke dag 15 minuten met een thema aan de slag. Het gaat om bepalen wat belangrijk is, het doorvoeren van kleine aanpassingen, het laten vallen van een paar ballen en het toevoegen van routines. Elke dag krijg je een audio, die je tijdens het wandelen, op het strand of gewoon thuis kunt luisteren. Vervolgens krijg je een praktische opdracht, die je helpt het thema van de dag om te zetten in jouw dagelijkse leven.

Dag 1 Van constante twijfel naar zeker weten
Dag 2  Van altijd maar “aan” staan naar radicale selfcare
Dag 3  Van eeuwige ratrace naar je eigen pad en tempo
Dag 4  Van overwhelm naar overzicht
Dag 5  Van stress à la minute naar continue ontspanning 
Dag 6 Van altijd maar meer naar goed genoeg
Dag 7 Van een passief naar een passend life design

Je krijgt direct een hand-out waar de 7 audio’s + bijbehorende opdrachten op staan, dus je kunt direct beginnen. Je behoudt voor altijd toegang tot het programma, dus je mag zelf kiezen wanneer je start!

DEFINE, CHOOSE, RESET

Reconnect – creëer jouw roadmap voor een betekenisvol leven

Weet je niet precies wat nou écht bij jou past? Wil je graag werk doen of een bedrijf runnen op een manier waarbij je voldoening haalt uit datgeen wat je doet? Gewoon simpel. Plezier, voldoening, rust, impact. In het Reconnect programma ga je aan de slag met 7 bouwstenen die uiteindelijk jouw roadmap creëren.

Na afloop van het programma heb je op 1 A4 een overzicht van jouw kwaliteiten, verlangens, waardes, dromen, drive en succes.  Zodat je vanuit daar keuzes kunt maken, in actie kunt komen en eindelijk datgeen kunt gaan doen waar je echt gelukkig van wordt.

CREATE, DREAM, ACTION

Vision Board Pakket

Een vision board is een visuele weergave van al jouw dromen, doelen en wensen voor dit jaar. Het visualiseren van wat je wilt, is één van de meest impactvolle tools die je kunt gebruiken om te bereiken wat je wilt. Heel veel dromen hebben een veel grotere kans van slagen als je ze visueel maakt. 

In dit vision board pakket vind je visualisaties, meditaties & andere oefeningen die je helpen om je vision board nog krachtiger neer te zetten. En het mooie is dat je dit volledig op je eigen tijd en tempo kunt doen. Je behoudt voor altijd toegang tot de video’s & andere links, dus je kunt het elk (half) jaar herhalen.

Wat zeggen anderen?

Have it your way

Het Monday Summer School totaalpakket bevat 3 verschillende programma’s: Reconnect, de Summer School audiotraining en het Vision Board Pakket. Zo heb je alles in huis om het na de zomer echt anders te gaan doen. Door stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is, rust in te bouwen voor jezelf en jouw roadmap voor een betekenisvol leven te maken. Tot slot creëer je een Vision Board om jouw dromen & doelen visueel weer te geven en dan ben je TOTALLY READY voor een leven vanuit rust, flow & nieuwe energie.

VISION BOARD
€ 22
t.w.v. € 33,-

Een do-it-yourself pakket voor het maken van jouw vision board

RECONNECT
€ 97
t.w.v. € 249

Een online video omgeving met meer dan 22 inspirerende video’s en een praktisch werkboek

SLOW DOWN
€ 33
t.w.v. € 59

7-daagse audio training om meer rust aan te brengen in je leven

TOTAALPAKKET
€ 111
t.w.v. € 320,-

Vision Board pakket

Reconnect

Slow Down 
=
Jouw totaalpakket!

Dus nog even voor de zekerheid, om te checken of je op de goede plek bent

Je bent wel op de goede plek

Je bent niet op de goede plek

Hey, ik ben Hilde

En ik leef mijn leven volgens mijn drie belangrijkste waardes: vrijheid, creativiteit & vertrouwen. In mijn bedrijf Monday creëer ik slow down producten en diensten die je helpen stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is. 

Ik kijk altijd vanuit een design-perspectief en maak daarna complexe zaken behapbaar en down-to-earth. Met mijn jarenlange ervaring als HBO-docent, mijn voorliefde voor esthetiek en mijn Friese nuchterheid, help ik jou graag zodat jij ook jouw leven op je eigen voorwaarden kunt gaan leven, vanuit rust, focus en vrijheid.

4

GROENE THEE PER DAG

20

UUR PER WEEK WERK IK

3000+

SLOW DOWN PRODUCTEN 

1

EERSTE BOEK SEPTEMBER 

Join the Monday Summer School

Heel eerlijk, ik denk dat #selfcare en #metime veel verder gaat dan zo nu en dan een bruisbal in je bad gooien. Echte selfcare heeft te maken met het leven van jouw allermooiste leven.  Met het leven van JOUW leven. En als je het echt op jouw manier mag doen, dan maak je van rust, energie en focus toch je prioriteit?
En dit is wat die keuze jou oplevert:

Niet tevreden?
Geld terug!

Ben je na 14 dagen niet tevreden over je aankoop? Dan krijg je gewoon je geld terug. Geen addertjes. Ik ben zo overtuigd van de waarde van deze programma’s, dat ik je met liefde deze garantie geef. 

Vragen? Yes kom maar door!

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan gerust via Instagram of stuur me een e-mail via hello@mon-day.nl 

Het Vision Board Pakket en de Slow Down audio training behoud je voor altijd toegang. Je krijgt namelijk een PDF die je kunt opslaan en kunt hergebruiken. De Reconnect leeromgeving staan open t/m 21 september 2022. Het werkboek kun je uiteraard wel downloaden en blijven bewaren. 

Nee, bij dit programma niet. Ik denk dat de zomer ook een tijd is om op te laden en lekker uit te zoomen en te kijken wat je anders wilt. Alle programma’s spreken heel erg voor zich en je hebt geen groep nodig om er het maximale uit te halen. 

Dat kun je helemaal zelf bepalen. Je kunt de cursus ook op vakantie doen en zo elke dag 15 minuten hieraan besteden. Het Reconnect programma kun je binge-watchen in een weekend, maar ook stapje voor stapje bekijken. It’s totally up to you! Gemiddeld zijn mijn klanten hier 1 a 2 uren per week mee bezig. 

Het Reconnect programma bestaat uit video, opdrachten, visualisaties en een praktisch werkboek. De Slow Down Summer School is een 7-daagse audio training met elke dag een hand-out met opdracht. Het Vision Board Pakket bevat video’s, een Spotify Playlist en stap voor stap begeleiding. 

Ik denk dat je het nooit 100 % zeker weet. Er blijft altijd een stemmetje op de achtergrond wat er van alles van vindt als jij in jezelf investeert 😉 De vraag is vooral: Wil je dat er iets verandert in je leven? Hoe klein of groot dat ook is. Dan is dat jouw antwoord. 

Ik heb het programma bewust laag in prijs gehouden, zodat iedereen mee kan doen. Wil je liever in delen betalen? Dat kan. Stuur me even een berichtje via hello@mon-day.nl, dan regelen we een passend betaalplan voor je! 

Heb je toch nog vragen? Stuur een berichtje via Instagram of mail via hello@mon-day.nl

© COPYRIGHT 2022 | MONDAY NL | TERMS & CONDITIONS