jouw jaar vanuit full focus en inspiratie beginnen?

Kom dan naar het FRIS business retreat!

een dag waarin je met een frisse blik jouw business framework voor 2024 creëert, zodat je vol (zelf)vertrouwen, energie en inspiratie jouw jaar start

Stel je voor. Een dag alleen voor jou..

Even weg uit eindeloze to-do lijstjes en gepieker in je hoofd. Een dag waarin je weer met frisse energie naar jezelf én je bedrijf gaat kijken. Een fijne mix van concrete stappen (verwacht een uniek 2024 framework) en verbinding met jezelf, jouw visie én jouw aanbod.

Want hoe lekker is het als je in januari al een helder plan hebt voor jouw jaar, zodat je stopt met twijfelen en uitstellen en het dan écht gaat doen! 

Hoe lekker is het om in één dag knopen door te hakken in al jouw fantastische ideeën  + de tools te krijgen om je doelen om te zetten in acties. Vanuit rust. En verbinding. 

01

Focus

De dag begint met opnieuw focus aanbrengen. Wat werkt er wel in je business? En wat wil je aanpassen? Vanuit welke waardes onderneem je nou écht? Ik help je de ruis wegnemen, zodat er helderheid ontstaat.

02

Rust

Verwacht geen 10K-per-maand-high-vibes-only-dag. We doen het oldskool: vanuit rust. Want ik geloof dat alleen jíj weet wat echt goed voor je is. Ik help je er (opnieuw) mee te verbinden zodat je energie weer wordt aangewakkerd.

03

Inspiratie

Wist je dat inspiratie komt van het Latijnse woord ‘in-spirare’ wat letterlijk: inademen betekent? Met extra verrassingen (alvast een kleine spoiler: je gaat de kracht van een business opstelling ervaren!) én op een prachtige plek kun jij dat met volle teugen doen.

 

04

Samen

Hoe tof is dat je de hele dag maar liefst 10 andere cheerleadende human beings tot je beschikking hebt? Er is voldoende tijd om te sparren en al je vragen te stellen. Met mij en met elkaar. Lets lift this up!

Hoe ga je FRIS naar huis?

➕ Je gaat de dag fris naar huis met een helder framework voor jouw business – wat zijn je doelen voor 2024 hoe ga je dit realiseren?

➕ Ik leer je vooral slimmer te werken en niet harder, zodat je niet hoeft in te leveren op wat voor jou belangrijk is (selfcare, vrije tijd, gezin; wat het ook voor jou is).

➕ Maar dan wel vanuit jezelf en jóuw dromen – zo wordt het jouw authentieke business en geen copy-paste van iets wat niet bij je past

➕ Je hoeft het niet alleen te doen – door het samen te doen krijg je het nog scherper. Je mag me deze dag ook álles vragen.

➕ Verwacht geen zweverig gedoe, maar helder en eenvoudig een business creëren die bij jou past. 

➕ Of je nu een startende ondernemer bent, op zoek bent naar een nieuwe focus of een boost in jouw business zoekt: je bent super welkom! 

 Last but not least – je hebt genoten. Van een fijne dag op een inspirerende plek waar puzzelstukjes op z’n plek zijn gevallen.

fris business retreat

ik geloof in jouw authentieke verhaal. Jij ook?

Heel eerlijk: er is zóveel wat op elkaar lijkt online. Succes lijkt een vastomlijmde definitie. Ik daag je uit vanuit jouw eigen definitie van succes jouw business design te creëren. Want alleen op die manier kun je er pas écht voldoening uit halen. En ik geloof dat er meer mogelijk is dan je denkt. Ik help je out-of-the-box te denken, zodat jij een helder en inspirerend framework voor 2024 hebt. 

Meet yOur guide

hey, ik ben hilde!

Ondernemer. (Course) Creator. Teacher. Spreker. (Tweeling)moeder. Auteur.

En nog zoveel meer. En toch voelt mijn business design helder & kloppend voor mij in al mijn rollen. Terwijl ik toch echt wel veel verschillende dingen doe. Maar er zit een heel logisch, kloppend en voelbaar business design achter. Daarom reizen klanten vaak met mij mee in mijn aanbod. 

Ik werk maximaal 20 uur per week, waarbij ik vooral een lege agenda (op een aantal superleuke klanten na) heb zodat mijn belangrijkste waardes ervaar: vrijheid, creativiteit & verbinding.

Ik geloof niet in quick-fixes en ben allergisch voor valse beloftes en het beloven van gouden bergen. Ik geloof wél in praktische formats, concrete tips en een flinke dosis inspiratie, zodat je het uiteindelijk zelf kunt doen.

Ik geloof dat jij er klaar voor bent. Jij ook?

Nine & Melle

What’s Included

Een heerlijke dag waarin je ongestoord, full focus aan jouw business werkt

samen met 10 andere toffe human beings – je hoeft het niet alleen te doen 

Inclusief koffie, thee, heerlijke (vega) lunch, goodiebag én verrassing

zo omschrijven anderen werken met mij

Lovely words

Scherm­afbeelding 2023-11-20 om 15.36.30

Crista

Ik heb dankzij Hilde veel inzicht gekregen in waar ik nu sta en waar ik naartoe wil. Ik heb weer focus en dat is echt heel fijn. Hilde weet heel goed wat ze wil vertellen en komt met ideeën waar je zelf nog niet aan hebt gedacht!

345238384_1696037070850450_4499772612818155378_n

Elian

Ik ben hier echt super blij mee en heel dankbaar voor Hilde haar meedenken bij het creëren van mijn Morning Moments Box. Ze geeft heel veel support in mijn rol als ondernemer. Ik hou ook echt van haar stijl: geen gezeur, lekker knallen!

WhatsApp Image 2023-06-15 at 16.36.09

CHARLOTTE

Hilde is een ster in helderheid creëren én helpt je ook dit om te zetten naar praktische stappen. Ze denkt met je mee, is lekker nuchter en heeft me echt geholpen om mijn Styling Guide op een easy manier te lanceren, passend bij wie ik ben. 

Ben jij er bij?

FRIS – BUSINESS RETREAT

12 januari 2024 10:00 – 16:00

€ 297.00

Hoe ziet de dag eruit?

Vooraf aan het event krijg je van mij een vragenlijst, zodat ik het helemaal kan afstemmen op waar jij behoefte aan hebt.  Maar als je zoals mij bent, wil je wel een beetje weten waar je aan toe bent ;-). dus hierbij een planning voor de dag:

10:00 – 10:30 Intro + kennismaking

10:30 – 11 connect with your vision

11 – 12: business 2024 goalsetting

12 – 13: heerlijke Lunch

13 – 14: BUSINESS OPSTELLING

14 – 15: JOUW VERHAAL + AANBOD

15 – 16: jouw 2024 framework 

16 – 16:15 wrap up 

een dag waarin je met een frisse blik jouw business framework voor 2024 creëert, zodat je vol (zelf)vertrouwen, energie en inspiratie jouw jaar start

DE lunch staat voor je klaar!

Je bent super welkom!

Heb je nog een vraag of twijfel je of het voor jou op dit moment passend is? Stuur me dan even een berichtje. Dan denk ik heel eerlijk met je mee.