Werk met mij

Hoe zou het zijn als jij een succesvol business concept neerzet wat helemaal bij jou past?

Als je kunt ondernemen vanuit jouw superpower. Zonder dat ingewikkeld of zwaar te maken.
Gewoon datgene doen waar jij goed in bent om te zetten in waar anderen blij van worden.
Met een simpel aanbod wat helemaal past bij jou.

Ik help (startende) ondernemer een business concept te bouwen wat helemaal aansluit bij wie ze echt zijn.
Heb je daar wat hulp bij nodig? Ik vertel je graag hoe!

 

Waar ik jou bij kan helpen:

Disclaimer: ik werk alleen maar met hele leuke klanten

Are you ready to have a blooming business?

let's go with yes!
11

Werkwijze

Mijn aanbod is altijd op maat, want misschien wil jij alleen brainstormen over een te gekke naam of wil je juist een wat langer traject, waarin ik ook alle concepten voor je uitwerk en design en aanbod. Mijn werkwijze bevat in ieder geval wel wél deze drie elementen:

Simplicity

Ik hou van eenvoud. Ik leer je niet 5 verschillende funnels te bouwen, maar juist terug te gaan naar jouw kern en vanuit daar een aanbod maken wat klopt. Want dat is uiteindelijk het meest aantrekkelijk voor jou én je klanten.

Design

Ik kijk altijd vanuit een design-perspectief, ik ben afgestudeerd in Imagineering, wat betekent dat ik altijd vanuit een ontwerpperspectief krijg en jouw gehele plaatje meeneem en niet slechts inzoom op één ding. 

Action

Fantastisch als we samen tot mooie plannen komen, maar hoe ga je ze realiseren? Ik breek het voor je op in behapbare stappen zodat je in actie kunt komen. Wil je ook support in de uitvoering? Ik help je graag! 

Hey, ik ben Hilde

Ondernemer. Spreker. Teacher. Schrijver.

Naast dat ik mijn eigen bedrijf succesvol run bedacht ik aan de lopende band concepten en business namen voor anderen. Bizar he, hoe je jarenlang je eigen superpowers niet kunt zien? Het voelt voor mij ZO vanzelfsprekend, dat ik het gewoon een tijd lang echt niet heb gezien. Maar nu zie ik het zie en ben gaan LEVEN, voel ik pas hoe krachtig dat is. En dat gun ik jou ook! 

Met mijn jarenlange ervaring als HBO-docent, waarbij ik vanuit mijn design-based kijken meer dan 70 succesvolle concepten mede heb opgezet help ik je heel graag verder. Met mijn voorliefde voor esthethiek en toch Friese nuchterheid,  help ik jou een succesvol business concept neer te zetten wat helemaal bij jou past.

5

Jaar ervaring als ondernemer

100+

Deelnemers Monday programma’s

3000+

Slow Down producten verkocht

Je bent op de goede plek:

Je bent op de verkeerde plek:

Vragen? Yes kom maar door!

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen? Stel hem dan gerust via Instagram of stuur me een e-mail via hello@mon-day.nl 

Dat hangt er helemaal vanaf wat jij wilt. Mijn vanaf prijs begint bij € 299,- excl. btw, omdat ik ook graag startende ondernemers help en ik weet hoe het is om dan niet te veel te kunnen investeren, maar wel graag stappen te willen zetten. Daarnaast werk ik ook graag met ondernemers die al een tijdje bezig zijn en echt een uplevel zoeken in het aanbod wat ze hebben. 

Yes, dit kan zeker. Maar ik ben wel graag een springplank voor je, zodat je het daarna weer zelf kunt gaan doen. Mijn trajecten duren maximaal 6 maanden, maar ik blijf je voor altijd cheerleaden 😉 

Helder. Praktisch. Met een flinke dosis zingeving en een vleugje humor (of deze twee precies andersom, dat hangt van het moment van de dag af). Maar zonder grap: ik hou van cut the crap en jou de boost geven die je nodig hebt. 

Afhankelijk van jouw aanbod, kan dat vast. Laat het me weten als je de offerte hebt ontvangen, dan maken we samen een passende oplossing. 

Dit zeggen anderen:

Dit formulier vul je altijd vrijblijvend in. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op voor een vervolgafspraak. Als er een match is, maak ik een voorstel op maat. Daarna hoef je pas te kiezen. 

Ik kijk er naar uit om met je te werken! 

Heb je nog een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact op via hello@mon-day.nl, ik beantwoord ze graag voor je.

© COPYRIGHT 2022 | MONDAY NL | TERMS & CONDITIONS