FURTHER – clarity journal

(5 klantbeoordelingen)

ENG Below

Let op: Dit is een pre-order. Je ontvangt jouw FURTHER journal de eerste week van november.

Deze journal helpt je further te gaan in de richting van je dromen en dichter bij wie je echt bent. Het bevat vier vragen om elke maand over na te denken, met de focus op deze belangrijke onderwerpen:

  • Beslissen wat je op dit moment echt wilt creรซren in je leven
  • Afstemmen op je grootste dromen en verlangens
  • Loslaten wat je niet langer dient
  • Focussen op wat echt belangrijk voor je is

Je kunt de linkerpagina’s ook gebruiken als scrapbook. Plak een afbeelding uit een inspirerend tijdschrift, trek een intentiekaart of schrijf je gedachten op.

Je kunt deze journal op elke gewenste manier gebruiken. Als je het wilt afstemmen op de maancycli, dan versterkt dat jouw journal practice. Creรซer je eigen ritueel elke twee weken, tijdens volle maan en nieuwe maan. Alle stappen (inclusief meditaties!) vind je in deze journal.

Deze journal helpt je regelmatig contact te maken met jezelf en helderheid te krijgen over wat je echt wilt.

Be happy with what you have, while working for what you want.

Taal: Engels
Pagina’s: 112
ISBN:

29,00

Beschrijving

This is a pre-order: You will receive your FURTHER clarity journal in the last week of October.

This journal helps you move further in the direction of your dreams and further to who you truly are. It contains four questions to reflect on each month, focusing on these key topics:

  • Deciding what you truly want to create in your life right now
  • Tuning in with your biggest dreams and desires
  • Letting go of what no longer serves you
  • Focusing on what truly matters to you

You can also use the left-hand pages as a scrapbook. Paste an image from an inspirational magazine, pull an intention card, or write down your thoughts.

You can use this journal in any way that suits you. If you wish to align it with the phases of the moon, you can! Create your own ritual every two weeks, during the full moon and new moon. All the steps (including meditations!) can be found in this journal.

This journal helps you regularly tune in with yourself and gain clarity on what you truly want.

Be happy with what you have, while working for what you want.

Extra informatie

Gewicht 0,6 kg
Afmetingen 29 × 21 × 2 cm

5 beoordelingen voor FURTHER – clarity journal

  1. Suzan

    Ik ben super fan van de manier van opschrijven, Omdat er geen lijntjes aan te pas komen, vind ik het zeer leuk om in soort mind-map achtige manier te schrijven. Omdat je bij het begin van opschrijven nog heel veel gedachtes hebt, is het heel handig, dat wanneer je alles neerschrijft, je bij bepaalde onderwerpen kunt bijschrijven. Zo bekom je toch een bepaalde structuur uit heel veel verschillende gedachtes en onderwerpen, en is het leuk om de link tussen alles te zien.

    Ik merkte ook dat ik veeeeeeel meer neerschrijf, dan ik op het eerste moment dacht te gingen neerschrijven. Er kwamen veel onderwerpen aan bod, die ik dacht al ver naar de achtergrond waren gekropen, maar uiteindelijk toch veel โ€˜headspaceโ€™ innemen, zonder dat ik dat bewust door had. Dat is een soort van confronterend, maar in a good way. Zo besefte ik dat ik toch met heel wat dingen zit, maar deze ook zeker nog kan aanpakken.

    Het fijne vond ik ook, hoewel de vragen verschillend zijn, en daarom de antwoorden automatisch ook, er toch een zeer duidelijke link lag tussen de antwoorden op de vragen. Je komt tot het besef dat je eigenlijk zelf heel veel kunt doen aan die wensen, maar het echt moeten DOEN, en vooral, durven aanpakken. Het heeft een enorm verhelderend en motiverend effect.

    Ook de lege paginaโ€™s voor de extra creatieve vrijheid is voor mij een plus. Het zorgt er voor mij voor om de journal niet te willen โ€œmooiโ€ houden, maar durven creatief zijn en eventueel bepaalde dingen in te plakken of te bewaren. Dit maakt de belevenis van het journalen veel groter en creatiever.

    Overall ben ik er dus wel een zeer grote fan van.
    Ik vind het een vernieuwende en verfrissende manier van journaling.

  2. Shedya

    Wat een onwijs leuk product! ik hou echt van de vraagstelling. Niet de typische vragen bij het werken met de maan, maar dieper. Zo voelt het althans.

    Het fijne hierin is dat je ook zelf kunt bepalen waar je behoefte aan hebt. Tuurlijk is t fijn de cyclus van de maan aan te houden, maar tegeljjk kun je ook loslaten op t moment dat je dit zelf nodig hebt. Enn, de vragen zorgen ook voor een reflectie momentje in de zin van โ€˜wat heb ik nu, op dit moment nodig?โ€™ Het laat je even stilstaan en ik denk dat dit een doel is van dit journal

    Heerlijk dat er geen lijnen zijn, zodat ik mn gedachten de vrije loop kan geven.

    Ik ben fan van werken met de maan maar was altijd wel op zoek naar iets wat hierbij zou passen. Daarom denk ik dat meer mensen dit hebben. Voornamelijk iets wat lekker down to earth is, zonder zweverig te zijn. Volgens mij is dit een hele passende manier van reflecteren en journallen, met inspiratie vanuit de maanfasen.

    Ik ben fan!

  3. Kimberley

    Waaauw wat een tof product zeg! Helemaal mooi om naast je andere journal te gebruiken (die ik nu ook sinds een aantal maanden met veel plezier gebruik). Echt top bedacht!

  4. Julitta

    Wat een fijn product. Er is voldoende plek om je gedachten, wensen, doelen etc te noteren. Erg leuk en fijn ook dat er ruimte is voor notities/beelden/hersenspinsels om in het journal te bewaren.

    Nadenken over ideeรซn, doelen en gedachtes heeft voor meer bewustwording gezorgd. Het vervolgens noteren in een journal heeft voor helderheid gezorgd en daardoor is er meer focus ontstaan. Heel fijn!

  5. Audri

    Wat een toffe lay-out van de journal! Ik hou van het design.
    Het idee van de mind-map vind ik heel fijn, helpt om de inspiratie op gang te brengen, werkt voor mij goed, om te beginnen met woorden.

    Verder qua ruimte om te schrijven voelt het voldoende en het is erg leuk dat er de suggesties gegeven worden voor het opschrijven van quotes of het opplakken van fijne plaatjes, zodat de journal gaat leven.

    Ik vind het echt heel waardevol!

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *