Doe maar voor € 9,99

Workshop rituals

Leer hoe rituelen je kunnen helpen meer geluk, focus en rust te ervaren. Je kunt de workshop live volgen OF terug kijken en krijgt praktische PDF's.

welkom bij de

Rituals Workshop

Wist je dat 75 % van alle mensen ‘s ochtends eerst naar hun telefoon grijpt? Waardoor je meteen raakt overspoeld in een wereld van mooie plaatjes en schokkende nieuwsbrieven. Sta je dan in je badjas met je ochtendhaar.

Maar wat nou als je.. volledig vanuit een gevoel van dankbaarheid & tevredenheid je dag begint. Ik leer je hoe je dit op een praktische manier kunt doen. Ook met jonge kinderen. En niet alleen in de ochtend, maar ook elke avond en een aantal keer per maand. Lees je verder?

Zou jij wel wat meer rituelen willen inbouwen maar..

" great things are done by a series of small things brought together "

Wil jij starten met het inbouwen van meer rituelen? Ik leer je in deze workshop hoe je een op maat gemaakt ochtend en avond ritueel maakt wat bij JOU past. Ik vertel je meer over de nieuwe & volle maan rituelen die je kunt doen en hoe je dit ook echt volhoudt. Ben jij er ook bij?

Waarom zou je eigenlijk starten met rituals?

In plaats van gehaast een bakje koffie weg te werken of direct ontbijt voor je kids maken, start je de ochtend volledig vanuit de connectie met jezelf. Voel je het verschil al?

Je weet stiekem wel dat het niet goed voor je is om een uur voordat je gaat slapen nog met je telefoon in handen te zitten, maar toch val je vaak in deze valkuil. Hoe pak je dat aan? Ik leer je er alles over. Slaap lekkerder, beter en meer!

Leer mee te gaan in de de flow van de maan. Tijdens Nieuwe Maan schrijf je alles op wat je wilt bereiken (spoiler alert; 80 % van mijn nieuwe maan intenties komen binnen 4 weken uit) Ik leer je hoe! 

Tijdens Volle Maan is het de ultieme tijd om los te laten. Maar hoe je dat nou in de praktijk? Ik leer het je op een hele praktische manier! We gaan niet zweven. Pinky Promise.

`

Wat krijg je?

deel 1

Live Workshop

Op dinsdagavond 25 mei om 20:00 volg je de live Rituals workshop waarin ik je alles leer over welke rituelen jou helpen voor meer geluk, focus & rust. Je kunt de workshop ook terug kijken!

deel 2

Morning & Evening Ritual handout

Je ontvangt een gratis PDF hoe je jouw morning & evening ritual het beste kunt aanpakken en invullen. Deze kun je invullen, zodat je het helemaal op maat kunt maken voor jou.

deel 3

Nieuwe & Volle maan Ritual handout

Je ontvangt een gratis Nieuwe & Volle Maan handout PDF met alle stappen die je kunt volgen. Zo kun je het rustig teruglezen en herhalen. Daarnaast ontvang je er ook gratis meditaties bij.

Over mij

Ik had een parttime baan in loondienst, een eigen bedrijf te runnen en een kind van 1 jaar. Ik had het gevoel constant aan mezelf voorbij te lopen en all over the place zijn.⁣ ⁣ Vanaf toen besloot ik dat het anders moest. Ik had al eerder geëxperimenteerd met ochtend routines, maar ben toen pas echt het commitment met mezelf aangegaan. ⁣ ⁣ Wat bleek? Ik voelde me rustiger, kon stress beter handelen en was een leuker mens & leukere moeder als ik in de ochtend 15 min met mezelf doorbracht.⁣ ⁣ Kon het echt zo makkelijk zijn? ⁣ ⁣ Ik besloot het uit te bouwen naar avond rituelen en maan rituelen. Inmiddels denk ik er niet meer over na en kijk ik echt uit naar mijn rituelen. Ik spring (meestal) 6:15 fluitend uit mijn bed en voel me overdag lichter en meer gefocust.

04

jaar

Ervaring als mindful ondernemer waarin ik jou help de connectie met jezelf te vinden in het dagelijkse leven

200+

mindful mornings

Het merendeel van mijn ochtenden start ik heerlijk rustig, gefocust & gelukkig.

02

cheesecake per maand

Sorry. Not sorry.

Ben jij er ook bij? Je doet al mee voor € 9,99

Rituals Workshop

Ik leer je in deze workshop hoe je een op maat gemaakt ochtend en avond ritueel maakt wat bij JOU past. Ik vertel je meer over de nieuwe & volle maan rituelen die je kunt doen en hoe je dit ook echt volhoudt. 

Meer rust, focus & geluk. Simpel door rituelen in te bouwen in je dagelijkse leven.

Koop jouw kaartje voor € 9,99.