Doe mee al vanaf € 105,- per maand

stop playing small

Een 6 weeks programma die jouw onzekerheid helpt te transformeren naar een zelfverzekerde vrouw die klaar is om haar volle potentieel te leven

Herken je dit?

De weken vliegen voorbij. De dagen gaan soms langzaam. Op Instagram zie je veel vrouwen het helemaal voor elkaar te hebben. En hoe hard jij ook werkt, het voelt soms alsof je rondjes loopt.

Want door een beetje twijfel en een snufje onzekerheid loop jij steeds weer tegen hetzelfde aan. En durf je er toch niet helemaal voor te gaan, waardoor eigenlijk alles blijft zoals het is. Want stel dat je er wel voor zou gaan.

Dan..  Ja, wat dan eigenlijk?

Want die overtuigingen dat we niet goed genoeg zijn, komen op een sneaky manier naar boven;

Lieve jij,

Jezelf klein houden doet NIEMAND iets goeds.

Jou niet en je omgeving niet.

 

Het is tijd.

 

Tijd dat je helemaal voor jezelf gaat kiezen.

Tijd om jezelf helemaal te laten zien.

Om jouw volle potentieel te gaan leven. 

n. Om jouw volle potentieel te gaan leven

Stop playing small

" You are worth it ! "

Ken je dat gevoel? Dat gevoel dat je aan jezelf wilt werken, dat je weet dat er meer in je zit dan wat je nu laat zien, maar dat je gewoonweg niet durft? Dat is precies het gevoel waarmee ik tot een paar weken geleden op de bank op Instagram aan het scrollen was.

Sceptisch maar vol goede moed ben ik begonnen aan het programma. En ik kan je vertellen, ik had gehoopt dat ik dit jaren eerder had kunnen doen. Ik leer nu mijn ware ik kennen en mijn negatieve overtuigingen heb ik de deur uitgewerkt. Mocht je nog niet zeker zijn of dit iets voor je is en of dit voor jou gaat werken.. BELIEVE ME, YOU’RE WORTH IT!

- ELLE

want wat nou als je

Helemaal 100 % op jezelf vertrouwen en dus ook veel meer zelfvertrouwen ervaren. Je bent minder bang voor kritiek van anderen en trekt je eigen pad

Level up – voelen & ervaren dat je veel meer kunt dan wat je nu doetJe bent beter in staat je beslissingen te maken vanuit je intuïtie

Het doorbreken van onbewuste & saboterende patronen die je klein houden

Meer lef, jezelf klaarstomen om je dromen na te jagen en vol te gaan voor wat jij wilt`

" het kriebelt om te ontdekken wat ik dan nog meer allemaal kan! "

 
Het programma is echt heel mooi opgezet om barrières te doorbreken die je, bewust of onbewust, zelf hebt opgeworpen of door gebeurtenissen zijn ontstaan. Zelfs al heb je geen herkenning in het klein houden van jezelf, is dit een mooi programma om jezelf beter te leren kennen, dingen los te laten die je niet meer dienen en te groeien. Aan het begin van het programma zat ik redelijk comfortabel in verschillende aspecten van mijn leven; nu kriebelt het om te ontdekken wat dan nog meer kan. Helemaal top!

- Carina

Introducing...

Wat nou als je er helemaal voor zou gaan?

Het maakt niet uit of je een badass stay-at-home moeder wil zijn, eindelijk je eigen bedrijf wil starten of in je baan een trapje hoger op de trede wilt. 

De overtuigingen die we ons tegenhouden, liggen namelijk allemaal op hetzelfde diepliggende niveau.

En daar gaan in de programma doorheen.

Niet langzaam de ui afpellen, maar rechtstreeks naar de kern.

Dat helpt je écht af te rekenen met jouw onzekerheid en twijfel en volledig jezelf te laten zien.

 

Maar dat doen we niet alleen. Heb je onze fantastische experts al ontmoet?

. .
...
.. .

Lees meer over het programma!

01

210317_mels-elle_005

sessie 1 - dinsdag 14 september

KICK OFF

We starten het Stop Playing Small programma met het stellen van jouw doelen & intenties. We onderzoeken wat je tegenhoudt, zodat jij ALLES uit het programma kunt halen.

02

I am Mieke

sessie 2 - maandag 20 september

BREAKTHROUGH

Samen met Mieke gaan we direct naar de kern; want, al die overtuigingen hebben je ooit gebracht waar je nu bent toch? Maar wat klopt daar eigenlijk nog van? Via een krachtige visualisatie helpt Mieke je om hier doorheen te breken op een veilige manier.

03

210128_milou-akkerzicht_009

sessie 3 - woensdag 29 september

HYPNOSE

Milou gebruikt haar hypnose sessies om je onderbewustzijn op te schonen zodat jij kan breken met alles dat jouw persoonlijke groei en kans om optimaal te floreren in de weg staat. Ehh, is dat niet eng? Nee, alles is super veilig. Maar hypnose is een super krachtig middel om afscheid te nemen van jouw zelf sabotage. YES!

04

AnnemijnScheenBrandingShoot-11

SESSIE 4 - woensdag 6 oktober

BREATHWORK

Annemijn is ademcoach en zal je tijdens deze masterclass begeleiden bij een verdiepende ademsessie. Door je te verbinden met de adem, kunnen belemmerende overtuigingen losgelaten worden en vastzittende emoties worden verwerkt. Super krachtig en helend voor jouw lichaam. Voel de verbinding met je lichaam en ervaar de innerlijke rust en (zelf)liefde. 

05

WhatsApp Image 2021-06-15 at 17.27.45

sessie 5 - maandag 11 oktober

IDENTITEIT

Janneke geeft op nuchtere wijze diepgaand inzicht in Universele principes om je volle potentie te kunnen leven. Zorg dat je scherp bent: dit wordt een masterclass om nooit te vergeten.

06

201104_eline_009

sessie 6 - dinsdag 19 oktober

YOUR NEW STORY

Samen met Eline duiken we dieper in op hoe je het verhaal wat je jezelf vertelt op praktische wijze kunt vertalen in je leven en welke keuzes je hierbij kunt maken. We delen de inzichten met elkaar in de groep en sluiten af met een krachtige visualisatie. 

Wat krijg je?

inspirerende community

Een uplifting & supporting community via Instagram, waar je dingen mag delen en kans maakt op allerlei leuke extra's

5 expertsessies

Fantastische expert sessies op het gebied van doorbraken, hypnose, breathwork en het schrijven van je nieuwe verhaal.

live avond sessies

De sessies vinden plaats in de avond en het is het fijnst als je er live bij kunt zijn. Je kunt ze ook terug kijken binnen 6 weken.

" het kwam precies op het juiste moment"

Het Stop Playing Small programma heeft echt wat in me los gemaakt. Vooral in de dagen na de sessies had ik echt veel inzichten over mezelf. Ik vond het een heel waardevol programma, wat voor mij precies op het juiste moment kwam. Dankjewel! 

- Ilona

voor minder dan € 33,- per week ben je er al bij!

Stop Playing Small

In 6 weken transformeren we jouw gevoel van onzekerheid en het stiekem niet waard zijn, naar nieuwe overtuigingen waardoor jij helemaal jezelf kunt laten zien. En dat doen we op diep & onbewust niveau; we pakken echt de kern aan. En dit alles in een veilige & supporting omgeving en community. It is time to SHINE, woman!

Koop hier jouw kaartje!

Het programma gaat door met minimaal 7 deelnemers*