Koop hier jouw kaartje voor € 99,-

The roadmap to reconnect

In 3 stappen van leven op de automatische piloot naar meer verbinding met jezelf door praktische tools, opdrachten & het creëren van routines

hey, ik heb iets tofs voor je

Netflix for the soul

Een programma met veel inspirerende video’s, heldere oefeningen en mooie meditaties. In dit programma leer ik je alles over hoe je vanuit rust & focus jouw leven creëert, zodat je je meer in verbinding met jezelf voelt.

Ik geloof namelijk dat je altijd een keuze kunt maken om jouw leven op jouw manier te leven. Niet vanuit gejaagdheid, maar vanuit rust. Niet vanuit alle-ballen-in-de-lucht, maar vanuit slow down. Niet vanuit all-over-the-place, maar vanuit focus. 

Ben jij er klaar voor?

Herken je het volgende?

" Wauw, wat een verhelderend programma! "

Even terug gaan naar de basis en van daaruit weer verder bouwen. Deze onderdelen zijn eigenlijk zo belangrijk en krachtig en ik ben ontzettend dankbaar dat ik het programma heb mogen volgen! Het heeft mij weer een nieuwe kijk op mijn leven gegeven, in de meest positieve zin!

- Evelien

Want wat nou als je...

Je gaat aan de slag met concrete oefeningen door (opnieuw) te bepalen wat belangrijk voor je is. We gaan aan de slag met het bepalen van je waardes, desired feelings en rolmodellen. Allemaal als doel om te bepalen: Wat wil je nou écht?

Meer controle over je leven en tegelijk ook leren hoe je die controle compleet kunt loslaten. Het gevoel weer de regie te hebben over hoe jij je wilt voelen, los van alle externe prikkels

Je weet en ervaart welke manier van meditatie het beste bij jou past (ja, er zijn meerdere manieren en geen one size fits all). Je leert vanuit een tevreden gevoel jouw dag begint en afsluit, door jouw op maat gemaakte ochtend- en avondritueel. 

Ik leer je alles over hoe je meer cyclisch kunt leven op basis van het ritme van de natuur, de seizoenen en de fases van de maan. Super fijn om even een stapje terug te doen. 

`

" ik ervaar meer rust, dankzij de routines die ik heb weten in te bouwen "

Reconnect heeft mij inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind (mijn waardes) en van daaruit is het gemakkelijker voor me geworden om keuzes te maken (waar geef ik wel en waar geen aandacht aan). Waar mijn gedachtes vaak al snel de overhand kunnen nemen, heeft het programma mij balans gebracht in body, mind en soul en luister ik vaker naar mijn intuïtie. Verrassend wat dat kan brengen! Ik ervaar meer rust, ook gezien de routines die ik dankzij het programma heb weten in te bouwen. De open insteek van Hilde werkt inspirerend en er is genoeg ruimte voor eigen invulling. Een aanrader als je op zoek bent naar meer focus en verbinding met jezelf!

- Pauline

Toegang vanaf 5 oktober

Less mindless hustle, more mindful magic

In 3 stappen gaan we het Roadmap to RECONNECT programma door. We beginnen met DEFINE; opnieuw een helder beeld krijgen van wat voor jou belangrijk is. Vervolgens gaan de slag met SLOW DOWN; hoe je meer cyclisch jouw leven kunt indelen en tot slot gaan we naar CONNECT; hoe behoud je de connectie met jezelf in het alledaagse leven?

 

 

.

Een kleine sneakpeak in het programma...

Hoe ziet het programma eruit?

01

70

Module 1

DEFINE

Eigenlijk gaat DEFINE over energie; Waar word je blij van? Hoe wil je je voelen? Wat vind je belangrijk? Wat wil je loslaten? DEFINE gaat over reflectie en opnieuw naar jezelf kijken. Ik leer je hoe je kwaliteit boven kwantiteit kiest en hoe dat opnieuw rust & focus oplevert.

 • Mindset
 • Bepalen van je waardes 
 • Desired feelings
 • Kwaliteiten & talenten
 • Rolmodellen
 • Eliminate – practical
 • Eliminate – mindset 
 • Vision Board Package 
 • Conscious Goalsetting

02

71

Module 2

SLOW DOWN

Het belangrijkste bij Slow Down is bewust een stapje terug doen. We willen altijd beter & meer, waardoor we onze natuurlijke flow blokkeren. De natuur heeft nooit haast. Ik leer hoe je het ritme van de maan & de seizoenen kunt gebruiken om zelf meer rust te vinden. 

 • Body, mind & soul
 • Meditaties 
  • Ochtend meditatie
  • Avond meditatie
  • Wandel meditatie
  • Tussendoor meditatie
 • Leven met de maan
 • Leven met de seizoenen
 • Gratis Flow & Energy Tracker bijhouden van je weken

03

72

Module 3

CONNECT

Connect gaat over overgave. Het is een combinatie van mindset en praktische tools die je helpen de connectie met jezelf in het dagelijkse leven te creëren.  Als je leert alles te accepteren zoals het is én het commitment te hebben om acties te zetten waar je wél invloed op hebt, brengt dat je de meeste rust & vrijheid.

 • Life Design
 • Wet van aantrekking
 • Intuïtie
 • Signs
 • Affirmaties
 • Selfcare & Rituals
 • Moon rituals
 • Morning ritual
 • Avond ritueel

" het is de investering meer dan waard "

Het is een prachtig, compleet programma, waarin je door Hilde meegenomen wordt in verschillende waardevolle opdrachten. Het is een programma waarin je zelf die elementen kan kiezen die bruikbaar zijn en goed passen bij waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling. Hilde biedt geen one-size-fits-all, maar laat je kennismaken met allerlei tools en inzichten, vertaald naar praktische activiteiten en opdrachten die makkelijk in te passen zijn in je agenda. De kracht van Hilde en van dit programma is wat mij betreft de combinatie tussen visualisaties en meditaties (zonder dat het enorm zweverig wordt) en de hands-om opdrachten. Het programma heeft bij mij al direct geresulteerd in meer rust en ontspanning en tegelijkertijd enorme focus, en drive in mijn dagelijkse bezigheden. Het is de investering meer dan waard!

- Aline

Bonus - wat krijg je extra?

Bonus 2

Gratis meditaties & visualisaties

In het programma ontvang je verschillende meditaties die je ook kunt blijven gebruiken:
- Ochtend meditatie
- Avond meditatie
- Wandel meditatie
- Tussendoor meditatie
- Jouw beste jezelf visualiatie

Bonus 3

Gratis Rituals pakket t.w.v. € 22,-

In het Rituals pakket ga je aan de slag met rituelen die bij jou passen. Je creëert een eigen op maat gemaakt ochtend- en avond ritueel en krijgt praktische hand-outs voor een Nieuwe Maan en Volle Maan ritueel

Meer over mij

Mijn naam is Hilde Eisma en ik houd ervan om soms een tikkie zweverige spirituele informatie om te zetten in down-to-earth producten en diensten die jij kunt inzetten om je meer vrij te voelen. Met mijn jarenlange ervaring als HBO-docent, mijn voorliefde voor estethiek en mijn Friese nuchterheid, help ik graag dit fantastische programma door zodat jij ook jouw leven op jouw voorwaarden kunt gaan leven, vanuit rust, focus en vrijheid.

12

jaar meditatie ervaring

Sinds ik op mijn 19e begon met meditatie en persoonlijke ontwikkeling, werd mijn leven meer zinvol, relaxter en gelukkiger

500+

vrouwen geholpen

Binnen mijn bedrijf MONDAY hebben meer dan 500 vrouwen mijn diensten of producten afgenomen.

9,1

beoordeling
vorige editie

Gemiddelde beoordeling van de vorige edities RECONNECT met 16
deelnemers

Vanaf 5 oktober toegang

Roadmap to RECONNECT - ben jij er bij?

Dit complete programma helpt jou de connectie met jezelf (terug) te vinden. Via de stappen Define, Slow Down & Connect werk je aan wat je wilt, wie je bent en hoe je meer rust in je leven kunt aanbrengen. Ik leer je alle tools die je nodig hebt om je leven op jouw voorwaardes te leven, vanuit rust, focus & vrijheid. 

Je krijgt gelijk toegang tot de online leeromgeving en houdt toegang tot 31 december 2021.

" Het programma reikt tools aan waar je direct mee aan de slag kunt "

 Reconnect is een ontzettend waardevol programma met heel veel informatie en inspirerende opdrachten die je aan het denken zetten. Het programma reikt tools aan waarmee direct aan de slag kunt en waaruit je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past. Heel erg fijn!

- Ylona

Ik twijfel nog een beetje. Hoe weet ik of het iets voor mij is?

Dat kun je alleen zelf bepalen 😉 Maar als je diep van binnen voelt dat wel graag wat bewuster zou willen leven; doe dan mee! Ons hoofd heeft vaak genoeg gedachtes waarom we niet mee zouden doen, maar maak deze keuze op je gevoel. Kom je er niet uit? Stuur me gerust een berichtje, dan denk ik graag met je mee. 

Ik weet niet of ik er de komende weken veel tijd voor heb

Je hebt toegang tot het online programma t/m 31 december 2021. Dat is echt genoeg tijd om het programma goed af te ronden. Ik wil je wel echt vragen om het voor jezelf in te plannen, zodat je voldoende tijd hebt om er goed mee aan de slag te gaan.

Zitten er ook live sessies of een community bij?

Normaal zitten er ook live sessies en een community bij het programma en kost het € 299,-. Omdat ik me wil focussen op het het schrijven van mijn boek (Whaah, voelt nog steeds gek om hardop te zeggen) kun je het programma in je eigen tempo doorlopen voor een VEEL lagere prijs. Als je echt vragen hebt, kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.