Koop NU jouw ticket!

Dit wil je niet missen!

Een live event. Over power. En purpose. Over het kiezen van je eigen pad. Over moeiteloos jezelf zijn. Over durven kiezen. Zodat jij de wereld laat zien, wat je te bieden hebt. En over plezier, want het mag ook gewoon easy en fun zijn.

DURF!

je eigen weg te gaan

Op zaterdag 18 juni organiseren wij het DURF! event. 
Dit event is voor jou als je voelt dat er meer in je zit dan dat je eigenlijk nu doet. Dit is voor jou als je je kleiner houdt dan dat je eigenlijk bent. Dit is voor jou als je klaar bent met alles wat je jezelf vertelt en echt een doorbraak wilt maken in je eigen kracht. 

In deze middag krijg je een mega-boost op het gebied van power, purpose en plezier, zodat je echt gaat kiezen voor wat jij wilt. Moeiteloos. Krachtig. Authentiek. Unapologetic. 

Dit event is voor jou als je:

Op zaterdag 18 juni... ben jij er bij?

DURF!

Een live event. Met twee ontzettend waardevolle workshops over power en purpose. 
Waarin je weer echt gaat ervaren. 

Hoe krachtig je eigenlijk bent.
Hoe je veel meer kunt dan je eigenlijk denkt. 

Als jij all-in gaat, kan dit echt life-changing zijn..

Details
Zaterdag 18 juni
13:00 – 17:00 
Prijs € 149,- excl. btw (inclusief koffie/thee/borrel/goodiebag)
Locatie: Workmode Studio @ Apeldoorn

Wat levert het DURF! event je op?

Het DURF! event begint over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Over de sprekers

Mieke Schuurman is coach en mentor voor vrouwen die klaar zijn voor The Next Chapter. Haar missie is om jou die basis te geven zodat jij vastberaden stappen kan gaan maken en ook doorgaat op de momenten dat het moeilijk wordt, ze geeft je vertrouwen in dat alles mogelijk is als je het maar echt gelooft. Hilde Eisma is schrijfster en ondernemer. Ze leeft haar leven op haar eigen voorwaarden, vanuit rust, vertrouwen & purpose. Ze leert je dat purpose niet iets ingewikkelds of zweverigs is, maar juist heel praktisch. Met haar producten en programma's helpt ze vrouwen vanuit de verbinding met zichzelf te leven.

30

minuten in een zoom call

En toen ontstond het idee voor het Durf! event, omdat we je zo graag je LIVE willen laten ervaren wat we normaal online doen

954

kilometer Afstand

Tussen waar Mieke & Hilde wonen, maar speciaal voor dit event komt Mieke naar Nederland!

27

plekken zijn er in totaal

Zodat we het event kleinschalig houden en er ook echt ruimte is voor jouw input en onderlinge connectie. Twijfel dus niet te lang als je er bij wilt zijn.
Hoelaat & waar is het?

Het event vindt plaats op zaterdag 18 juni. De inloop is om 12:45 en we starten om 13:00. Het programma duurt tot 17:00, maar daarna is er nog een uitgebreide borrel (yaayy!) Om 18:00 ronden we echt af. Het event vindt plaats in de prachtige Workmode studio in Apeldoorn.

Kan ik daar parkeren?
Zeker. De parkeermogelijkheden zijn ruim in Apeldoorn. We adviseren je te parkeren bij Q-Park Beekstraat of Q-Mark de Markt, beide zijn op 2 minuten loopafstand van de locatie. Ook is het op loopafstand van het NS-station Apeldoorn, dus dat is ook zeker aan te raden. 
Hoe zit het met annulering?

Je kunt 7 dagen van te voren nog je ticket gratis annuleren. Daarna ontvang je 50 % van je ticket retour óf je geeft zelf het ticket door aan iemand anders natuurlijk. Heb je Covid-gerelateerde klachten waardoor je niet kunt komen? Dan krijg je 100 % van je ticket terug.